Cascada Bigar, asa cum nu ai vazut-o niciodata. Ce s-a schimbat la faimosul obiectiv turistic, unic in lume

Turistii care vor vizita Cascada Bigar, din Parcul National Cheile Nerei-Beusnita vor avea parte de o surpriza de proportii. Au inceput lucrarile de constructie a unei platforme suspendate.

Author: A.C. vineri 31 martie 2017 , 11:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Daca pana acum turistii se inghesuiau pentru a admira celebra cascada, organizatia Viitorul Plus – Asociatie pentru Dezvoltare Durabila a venit cu o solutie. Platforma va fi construita de la baza raului Minis, vis-a-vis de cascada, astfel, turistii o pot admira si fotografia in siguranta.

“Am ajuns la ultima etapa din lucrarile de amenajare la cascada Bigar – realizarea accesului la baza raului Minis pentru a putea cobori albia foarte abrupta si

vedea in siguranta cascada! La sfârsitul anului trecut au inceput pregatirile pentru fundatii, intrerupte insa de lunile de iarna. Din martie, am reluat lucrarile si am avansat cu montarea platformei metalice realizata de partenerul CON-A. In câteva saptamâni vom finaliza ultima si cea mai importanta etapa a proiectului”, arata cei de Viitorul Plus, potrivit adevarul.ro.

Totodata, a fost reabilitat si drumul de acces catre intrarea in parc.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si