Cât costă Revelionul la hotelul Simonei Halep! Camerele s-au epuizat, chiar dacă nu se organizează petrecere

Hotelul Simonei Halep din Poiana Braşov nu organizează nimic special pentru noaptea de Revelion, însă camerele s-au ocupat încă de la mijlocul lunii decembrie.

Radu Constantin, joi 20 decembrie 2018 , 18:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Hotelul Simonei Halep din Poiana Braşov oferă cazare în perioada Sărbătorilor de iarnă, însă nu organizează vreun program artistic în noaptea dintre ani. Chiar şi aşa, cererea este una destul de mare.

De la mijlocul săptămânii trecute, hotelul a epuizat camerele pentru perioada 31 decembrie – 2 ianuarie. Mai existau însă pentru noaptea de 30 – 31 decembrie, adică în ajun, la preţul de 1.119 lei de cameră pe noapte. În preţ intră şi micul dejun. În rest, preţurile sunt cuprinse între 279 şi 373 lei pe noapte cu excepţia perioadei 4-5 ianuarie 2019, când o cameră costă 840 lei.

Preţurile erau valabile în momentul redactării acestui articol, ele însă s-au modificat destul de des în ultima perioadă, în funcţie de cerere. Cei mai inspiraţi au fost cei care au reuşit să facă o rezervare la începutul acestei luni, când au putut să ”prindă” un sejur de 3 nopţi, chiar de Reevelion, la preţul de 3.400 lei per cameră.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si