Cat costa taxa de videoclip la Vulcanii Noroiosi

Videoclipuri celebre, fotografii artistice, scene din filme de neuitat, toate au fost realizate pe platoul natural Vulcanii Noroiosi. Ce-i atrage atat de tare pe producatorii din showbiz în judetul Buzau?

Webeditor: V.P. Author: Stirile Kanal D luni 31 iulie 2017 , 18:57

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Pare ca noul trend e ca videoclipurile vedetelor sa fie filmate pe luna! Cel putin asta reiese din cadrele spectaculoase cu care Inna, 3sud est sau Luminita Anghel i-au uimit pe fani. Filmarile sunt insa realizate pe platoul de la Vulcanii Noroiosi- al carui peisaj a devenit la fel de celebru ca muzica artistilor.

Unul dintre cele mai recente videoclipuri filmate în decorul ciudat dintre conurile vulcanilor de namol a fost pentru piesa "Liberi", a grupului 3 Sud-Est. Inainte de experienta baietilor,  Inna venea aici pentru o sedinta foto incendiara.

Keo, Luminita Anghel si Ombladon au filmat si ei la Vulcanii Noroiosi videoclipuri care, la vremea aceea, faceau furori. Locul a fost printre preferatele artistilor- pamantul arid, ravenele adanci si conurile vulcanilor de noroi au fost motivele pentru care producatorii au fost atrasi aici. Asta si... costurile mici.

 Dumitru Rosu, custode Vulcanii Noroiosi: In primul rand trebuie respectate niste reguli de protejare a naturii: nu trebuie distrus. Daca vin si fac un videoclip se plateste o taxa

Taxa porneste de la 300 de lei si ajunge pana la 450 de lei, in functie de eveniment. Fie sedinta foto sau videoclip in toata regula. Echipa de productie trebuie sa se deplaseze cu atentie in zona.

Iar daca rezultatul de pe sticla al videoclipurilor este impecabil, nu la fel este si-n realitate. Priviti cum s-a murdarit aceasta turista

Vulcanii Noroiosi se intind pe cateva sute de hectare in subcarpatii de curbura. Au fost descoperiti acum 150 de ani, de un francez care facea cercetari in zona. Din 1924, zona a fost declarata rezervatie naturala.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si