În fiecare an, magazinul eMag este cel care dă startul reducerilor de Black Friday. În anul 2020, vinerea mult așteptată va fi cea de pe data de 13 noiembrie și va avea prelungiri până la finalul lunii. Un alt magazin care vinde produse electronice, articole IT&C și multe alte categorii de produse este și PC Garage.

Prețul unui iPhone 12 Pro pe eMag începe de la 5.799 de lei

Astfel, în magazinul online eMag, puteți găsi un iPhone 12 Pro începând de la 5.799 lei, acesta este prețul pentru telefoanele cu capacitatea de memorie de 128GB, iar culorile disponibile la acest preț sunt următoarele: Gold, Pacific, Graphite și Silver.

iPhone 12 Pro cu capacitatea de memorie de 256GB îl puteți găsi pe eMag la prețul de 6.399 lei și este disponibil în culorile Silver, Gold și Pacific.

iPhone 12 Pro cu o capacitate de memorie de 512GB îl găsiți pe eMag la prețul de 7.599 lei în varianta Graphite, Silver, Gold și Pacific.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Citeste si: Cel mai scump produs de Black Friday. E redus de la 283.000 euro la un preț uluitor de...

Citeste si: Primul stoc epuizat la eMag de Black Friday, încă din primele minute ale Vinerei Negre

iPhone 12 s-a lansat în urmă cu o lună în România

Lansarea telefoanelor iPhone 12 a avut loc în luna octombrie, cu o întârziere de câteva luni, din cauza situației actuale a pandemiei de coronavirus.

Noile telefoane Apple, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max, pot fi comandate de pe site-urile marilor retaileri, eMAG, Flanco, Altex și PC Garage

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si