Cât de bogat e primarul care a abuzat minore în biroul său! Damian Butnariu a vrut să intre şi în Parlament!

Primarul care a abuzat minore se numeşte Damian Butnariu.

Author: Katerina Boariu luni 20 ianuarie 2020 , 10:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Primarul care a făcut sex oral cu minore a şocat opinia publică. Damian Butnariu, primarul din comuna Mogoșești Siret (județul Iași), este citat în calitate de martor într-un dosar penal de trafic de minori.

Acesta a declarat în fața oamenilor legii că recunoaște faptul că a întreținut relații intime cu două tinere minore, provenite de la proxeneți. Se pare că totul s-ar fi petrecut chiar în sediul primăriei. Cele două fete erau traficate de proxeneți cunoscuți din zona orașului Pașcani. Bărbații sunt acum cercetați pentru trafic de carne vie și riscă pedepse grele din partea judecătorilor.Primarul ar fi plătit suma de 100-150 de lei unui proxenet din Pașcani.

Totul a ajuns în vizorul oamenilor legii după ce o fată de 17 ani, care între timp s-a căsătorit, a depus o plângere împotriva proxenetului Adrian Buduroi, pe care îl acuză că a răpit-o pe ea și pe sora ei, în scopul de-a e obliga să se prostitueze.

Mama celor două surori a făcut plângere, iar Buduroi a trimis fetele la Poliţie. În toamna anului 2007, Adrian Buduroi a aşteptat-o pe Diana să iasă de la şcoală şi a ameninţat-o că o va omorî dacă nu va urca în maşina sa. Acolo, se mai afla o copilă de 17 ani, şi un alt bărbat. Buduroi a dus fetele în Mogoşeşti-Siret, mai exact în sediul Primăriei, „unde le-au obligat să întreţină raporturi sexuale normale şi orale cu martorul Butnariu Damian“. 

Primarul care a făcut sex oral cu minore. Damian Butnariu are o casă, un teren, un spaţiu comercial şi două maşini

Martorul Butnariu Damian a confirmat faptul că, în cursul lunii septembrie a anului 2007, a întreţinut raporturi sexuale orale în sediul primăriei cu numita B.G.A. şi cu persoana vătămată M.D.I., care i-au fost aduse de către inculpatul Buduroi Adrian, plătindu-i inculpatului, pentru serviciile sexuale prestate de cele două tinere, suma de 100 sau 150 lei“, precizează judecătorii de la Tribunal, în motivarea sentinţei de pe 31 mai 2019. În acelaşi document se mai precizează că primarul şi-a menţinut declaraţia şi în timpul procesului. Sentinţa nu este definitivă şi, în perioada următoare, procesul se va relua la Curtea de Apel Iaşi. Contactat telefonic recent de către cei de la „Ziarul de Iaşi“, primarul Butnariu a fost destul de incoerent. Nu a negat explicit declaraţia dată în faţa anchetatorilor, ci doar a motivat că nu îşi aduce aminte. „Hmmm, nu mai ştiu, e mult de atunci“, a spus primarul. Se cunoaște faptul că proxenetul a primit suma de 100 sau 150 de lei pentru serviciile prestate de cele două tinere.

La alegerile parlamentare din 2016, Damian Butnariu a candidat, fără success, pentru un loc în Camera Deputaţilor. De atunci datează şi ultima declaraţie de avere completată de acesta. Din document reiese că deţine un teren de 130 metri pătraţi, o casă de 153 metri pătraţi, un spaţiu comercial de 265 metri pătraţi şi anexe de 117 metri pătraţi, toate în Mogoşeşti Siret. Butnariu mai avea două maşini Volkswagen. În 2016, Butnariu a încasat un venit anual de  36.191 lei, adică 3.015 lei pe lună.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si