Cat de generoasă este Simona Halep cu prietenii ei! Dezvăluiri incredibile despre marea campioană

Simona Halep este, cu siguranță, cea mai bogată sportivă din România, motiv pentru care, de cele mai multe ori, nu are de ce să se zgârcească când vine vorba de cei dragi.

Radu C. Munteanu, marți 10 decembrie 2019 , 10:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

De altfel, anul 2019 a fost unul extrem de bun pentru Simona Halep din punctul de vedere al încasărilor din tenis, ea reușind să câștige aproape 7 milioane de dolari în acest an.

Citeste si: Simona Halep și-a luat la revedere de la Daniel Dobre, antrenorul pe care l-a avut cât timp Darren Cahill a fost plecat

Citeste si: Niciodată nu a fost atât de răsfățată! Ce surpriză uriașă a avut Simona Halep la Paris din partea iubitului EXCLUSIV

Citeste si: Ce au stabilit în luna de miere Simona Halep și Toni Iuruc! Avem detaliile ”negocierilor” dintre îndrăgostiți EXCLUSIV

Din acest motiv, de ceva vreme, Simona Halep se răsfață, alături de echipa ei, în Dubai, preferând probabil să se bucure de căldura din micuțul, dar bogatul, emirat arab. Iar cum Simona Halep are nevoie să se recupereze în urma accidentărilor suferite, ea suferind, la ultimele turnee ale anului din cauza problemelor fizice, acum, în Dubai, și-a luat după ea toată echipa pentru a face recuperarea necesară. Și, normal, a decis, după un an atât de bun din punct de vedere sportiv și financiar, să îi răsfețe cât poate ea de mult.

Așadar, Simona Halep i-a cazat la un hotel de superlux din Dubai, unul dotat cu toate cele necesare pentru răsfăț. Astfel, Centrul spa de la hotel pune la dispoziție o varietate de tratamente și terapii proprii, o sală de gimnastică cu echipamente de ultimă generaţie, o piscină și o zonă de hamam, adică toate cele necesare recuperării fizice și psihice pentru Simona Halep. E adevărat, prețurile sunt pe măsură, Simona Halep cheltuind o mică avere pentru cazarea ei și a echipei sale. Astfel, pentru mai bine de 10 zile, atât cât stă acolo, Simona Halep și-a închiriat cea mai scumpă suită a hotelului – adică vreo 700 de euro pe noapte - , iar pentru cei din echipa ei a închiriat, pentru aceeași perioadă, patru camere duble de lux, care costă vreo 550 de euro pe noapte, fiecare. Adică, doar pentru cazare, Simona Halep a scos din buzunar peste 20.000 de euro.

În plus, susțin sursele noastre, Simona Halep are grijă să îi facă pe cei din echipă să se simtă cu adevărat bine acolo, așa că îi duce la restaurante de lux și, culmea, a reușit să îi convingă să o lase să ”își facă de cap” și să îi permită, din când în când, să se bucure de dulciuri. Iar cum chiar lângă hotelul de lux la care este cazată se află și cea mai bună cofetărie din zona Dubai – Fabrica de Cheesecake – plăcerile vinvate ale campioanei noastre sunt... asigurate. E adevărat, tot contra unor prețuri care par astronomice în România, dar care, pentru Simona Halep sunt considerate acceptabile.

Toni Iuruc nu a putut sta departe de Simona Halep

 

Dacă, timp de câteva zile, Toni Iuruc, viitorul soț al Simonei Halep, a lăsat-o pe sportivă să se bucure de compania echipei sale sportive pentru a-și vedea de recuperarea medicală de care are nevoie, dorul de vedeta tenisului mondial l-a copleșit repede. Așa că, Toni Iuruc, fără să stea pe gânduri, a sărit în primul avion pentru Dubai și i-a făcut Simonei Halep bucuria de a se revedea.

Și, mai mult decât atât, alături de cei din echipă, a pus la cale o mică agapă, într-unul dintre restaurantele de lux din Dubai, pentru ca, apoi, să o surprindă pe Simona Halep cu câteva prăjituri care ar face și un ascet să saliveze.

Simona Halep a câștigat din tenis peste 35 de milioane de dolari

Sezonul 2019 a fost unul reușit pentru Simona Halep pe plan sportiv, dar și din punct de vedere financiar. Simona Halep ocupă locul al doilea în clasamentul banilor câștigați din tenis în 2019, dupa australianca Ashleigh Barty, cea care deține și primul loc în topul WTA. Campioana de la Wimbledon a strâns 6.962.442 de dolari în acest an, iar în toată cariera ei, Simona Halep a câștigat 35.108.021 dolari.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si