In Divici, un sat din Caras-Severin, aflat pe malul Dunarii, Catalin Cazacu de la Exatlon detine un domeniu fabulos pe care se afla o casa, un teren generos si un ponton.  “Eu unul ma simt acasa in doua ipostaze: atunci cand sunt pe pista, accelerand tot mai mult, si atunci cand privesc Dunarea din satul meu de bastina, scuturandu-ma de toata agitatia marilor orase si ascultand doar curgerea apei”, a povestit, la un moment dat, Catalin Cazacu.

Catalin Cazacu de la Exatlon detine un domeniu fabulos:" Am crescut inconjurat de liniste, in mijlocul naturii"

“M-am nascut la Divici, la Clisura Dunarii, chiar acolo unde fluviul intra in tara. Am crescut inconjurat de liniste, in mijlocul naturii, printre oameni blanzi si cu frica de Dumnezeu. In Divici, alaturarea dintre doua culturi atat de bogate, cea romaneasca si cea sarba, este fireasca de sute de ani, de cand oamenii si-au gasit salas pe malurile aceleiasi ape. Oricat de mult am ajuns sa iubesc Timisoara, orasul care a devenit ACASA pentru echipa mea, Taifun Racing, la Divici ma intorc intotdeauna cu inima plin”,  a mai spus Catalin Cazacu.

Catalin Cazacu de la Exatlon detine un domeniu fabulos. E indragostit de Divici, satul sau natal

In satul natal, Catalin Cazacu de la Exatlon detine un domeniu fabulos.

 “Aici e coltul meu de rai, am mai spus-o si o voi spune, ma intorc aici, pe malurile Dunarii, ca la izvorul linistii mele. As putea incerca sa va descriu frumusetea locurilor, dar cred ca vazand cateva poze sau vizitand satul v-ati lamuri mai bine. O imagine face cat o mie de cuvinte – si mi se pare ca nici acelea nu sunt de ajuns pentru a descrie bucata mea de rai”, a povestit Cazacu, care a postat cateva poze cu domeniul sau.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si