Cătălina era studentă și avea 21 de ani. Aceasta și-a pus capăt zilelor după o ceartă cu viitoarea mamă soacră. Potrivit rudelor fetei, femeia i-ar fi cerut să îi dea înapoi inelul de logodnă dat de fiul ei.

Părinții ei au găsit-o moartă în șopronul din gospodărie.

Citeste si: Natalia, una dintre cele mai bogate femei din lume, a murit într-un accident aviatic! Tragedia s-a petrecut ieri!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Fata era studentă la Academia de Studii Economice și, după logodnă, se mutase cu iubitul ei cu 11 ani mai mare și cu mama acestuia.

Aparent, viitoarea soacră și Cătălina nu aveau o relație foarte bună și, recent, fata i-ar fi spus unei rude că începuse să se certe și cu iubitul ei și că mama lui i-ar fi cerut inelul de logodnă și ar fi dat-o afară din casă.

Cătălina ar fi lăsat un bilet de adio în care și-a cerut iertare pentru gestul extrem pe care l-a făcut și a spus ca nu ar putea să trăiască fără iubitul ei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si