Un test care ilustrează un copac ale cărui crengi formează mai multe fețe a devenit viral! Privește cu atenție câte fețe sunt în imagine! Reușești să le observi pe toate?

Câte fețe vezi în imagine?

În imagine este ilustrat un copac. Crengile arborelui formează mai multe fețe, iar testul suprem este de a le identifica pe toate.

Deși la o primă vedere poate părea simplu, imaginea ajunge să dea bătăi de cap oamenilor.

Citește și: TEST: Care femeie va ajunge la destinație cu mai multă apă? Privește cu atenție fotografia, nu te grăbi să dai răspunsul!

Cu cât privești mai mult și ajungi să descoperi încă o față, continui să analizezi imaginea pentru a încerca să descoperi altele.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune- wowbiz.ro

Primele fețe observate de majoritatea sunt cele de la baza copacului, care ilustrează portretul unui bărbat și portretul unei femei. Apoi, spre vârful copacului, atât pe partea stângă, cât și pe partea dreapta, se formează simetric, câte trei chipuri, de diferite dimensiuni.

În vârful arborelui mai sunt înfățișate două chipuri, mult mai mici ca dimensiune, care sunt cele mai greu de observat, decât cele de la baza copacului.

Citește și: Test IQ: Mută doar 2 bețe de chibrit pentru a obține 5 pătrate. Reușești?

 

Tu ai reușit să găsești cele 10 fețe?

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si