Patrupedul a fost abandonat alături de o geantă cu mâncare și cu jucării, dar și lucrurile preferate. Cățelușa a fost observată de trecătorii din orașul Green Bay din SUA. Ea era legată de un hidrant.

Citește si: Pui de urs, lovit de o mașină pe DN1, în județul Sibiu

Cățelușa se numește „Baby Girl”. Ea s-a văzut, din senin, despărțită de stăpânul care îi oferea toată atenția și dragostea din lume.

Omul a lăsat și un bilet scris de el lângă cățelușă, în care a explicat de ce a fost nevoit să își ia rămas bun de la cel mai bun prieten al său.

Ce mesaj a lăsat stăpânul cățelușei

Omul a explicat că Baby Girl a fost crescută de un stăpân bun care a învățat-o să fie bună, iubitoare, să respecte comanda „șezi” pentru a primi recompensă. Are șase ani și a fost nevoită să se despartă de cel care i-a fost familie în toți acești ani pentru că stăpânul ei se pregătește să plece într-o altă lume. Bărbatul a lăsat-o pe cățelușă cu speranța că va fi găsită de o altă familie iubitoare care să-i ofere tot ce are nevoie și ce a primit și până acum.

Citește si: Ferma animalelor s-a mutat la oraș

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

Animalul a fost găsit de trecători, apoi dus la un adăpost pentru animale. Acolo Baby Girl a fost îngrijită foarte bine. Stăpânul câinelui nu a fost judecat, ci a fost înțeles. Adăpostul pentru câini i-a transmis un mesaj potrivit căruia câinele este pe mâini bune.

Citește si: Cum să ai grijă de o broască țestoasă, într-un acvariu sau terariu

„Este posibil să fi văzut această fotografie recentă a unui câine legat de un hidrant aici, în Green Bay, și înțelegem că evocă un răspuns emoțional puternic.

În prezent, se află în grija noastră și se descurcă de minune. Pe măsură ce povestea ei atrage atenția la nivel local și nu numai, am vrut să rezervăm un moment pentru a ne adresa direct proprietarului precedent al Baby Girl:

În primul rând, ne pare foarte rău că a trebuit să te desparți de cel mai bun prieten al tău. Este evident cât de mult ai iubit-o și putem vedea că ai făcut tot ce ai putut în timp ce te lupți cu propriile complicații medicale și provocări ale vieții. Vă vedem dragostea în geanta pe care ați împachetat-o ​​cu atenție cu toate lucrurile ei preferate. Vă vedem dragostea în felul în care i-ați asigurat lesa pentru a nu fi lovită de o mașină. Vă vedem dragostea în felul în care ați plasat-o în mijlocul unui cartier în care ar fi fost găsită rapid. Vă vedem dragostea în cât de fericită și sănătoasă arată fetița. Și vă vedem dragostea în biletul pe care l-ați lăsat, rugând pe cineva să o ajute atunci când nu mai puteți.”, au transmis reprezentanții centrului Green Bay Campus – Wisconsin Humane Society.

catel-parasit-cu-mancare-si-jucarii

Baby Girl este în siguranță acum.

[Sursa foto: Presa străină]

Citeste si: Bogdan de la Ploiești, dezamăgit de faptul că nu are evenimente în orașul natal: „Oamenii de acolo nu mă aleg pe mine, deși nu am făcut nimic greșit. Cred că nu le-a prins bine să ajung aici.”- kfetele.ro

Citeste si: Fostul soț al Chiarei Ferragni, Fedez, din nou pe mâinile doctorilor. Primele declaraţii ale rapperului: "Pentru îndepărtarea tumorii mi-au cusut organele"- radioimpuls.ro

Citește si: Horoscop Chinezesc 11 mai 2022. Previziuni astrale pentru ziua de miercuri

Tot ei au adăugat: „Vedem că ai făcut ceea ce ai crezut că este mai bine pentru puiul dvs. iubit și suntem recunoscători pentru compasiunea ta. Fii sigur că este în siguranță, că primește o mulțime de atenție din partea echipei noastre și că este pe cale să își găsească următoarea familie iubitoare foarte curând. Îți dorim toate cele bune și sperăm că, dacă vezi asta, te poți odihni puțin mai ușor știind că fetița ta are un viitor strălucit în față”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si