Câţi bani se dau la un botez în 2022?

Câţi bani se dau la un botez în 2022? Iată câți bani trebuie să dai la un botez, în 2022! Află cum se calculează darul pentru acest eveniment important?

Author: Alina Raducu miercuri 06 aprilie 2022 , 13:20

Câţi bani se dau la un botez în 2022?

Câţi bani se dau la un botez în 2022?

[Sursa foto: calendarortodox.ro]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Câţi bani se dau la un botez în 2022? În 2022, darul pentru evenimente se calculează în funcţie de mai mulţi factori. În acest articol veți afla cât ar trebui să dați la un botez în 2022!

Un prim factor care trebuie luat în considerare ar fi chiar localitatea în care se desfăşoară evenimentul, apoi relaţia pe care o aveţi cu părinţii bebeluşului, pentru că naşii care botează, fraţii, bunicii, verii, unchii, mătuşile, rudele mai îndepărtate, prietenii, prietenii foarte apropiaţi, cunoştinţele şi obligaţiile nu vor da niciodată aceiaşi bani, existând întotdeauna aceste grade de rudenie care îi separă de restul.

Câţi bani trebuie să dai la un botez în 2022?

Un alt criteriu important atunci când vă gândiţi cât să puneţi în plic este numărul de persoane care merg la eveniment, dacă sunteţi doar un cuplu, dacă aveţi şi copil sau copii. Apoi după ce vă gândiţi la toate acestea, luaţi în calcul şi venitul pe care îl aveţi, precum şi locaţia.

Iar dacă vorbim de un restaurant de lux, atunci preţul va exploda.

Citeste si: Câţi bani se dau la o nuntă în 2022?

Însă, există şi posibilităţi mai simple şi mai ieftine, cum ar fi restaurantele obişnuite, terasele, corturile sau chiar acasă la părinţii copilului. Mai există şi varianta în care vreţi doar să trimiteţi banii pentru că nu puteţi ajunge la eveniment şi atunci nu vă mai interesează locul unde se întâmplă evenimentul.

Câţi bani se dau la un botez în 2022?

Câţi bani se dau la un botez în 2022?

[Sursa foto: PixaBay]

Mai mult, preţurile se mai modifică şi în funcţie de ziua în care are loc evenimentul. Deja se știe faptul că, restaurantele oferă reduceri tuturor celor care îşi organizează nunta sau botezul în zilele de vineri sau duminică. Nu mai spunem de cele din cursul săptămânii. Dacă eşti invitat la un botez sâmbăta, atunci nu prea ai ce să scazi din preţ.

Citeste si: Când nu se fac nunţi în 2022

Astfel, luând în calcul cele menţionate mai sus, dacă eşti invitat la un botez în 2022, și mergi în pereche, în Bucureşti, la nişte prieteni şi aveţi un venit cuprins între 3.000 şi 4.500 de lei, iar evenimentul are loc într-o zi de sâmbătă, într-un restaurant normal, fără pretenţii, atunci ar fi bine să lăsaţi în plic o sumă cuprinsă între 750 şi 900 de lei.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si