Câți copii avea, de fapt, Petrică Cercel?! Cine este Amy Cercel

Amy Cercel este fiul mai puțin cunoscut al lui Petrică Cercel. Manelistul a lăsat multă durere în sufletele copiilor săi când a părăsit această lume. Află câți băieți avea lăutarul, de fapt.

Author: Georgiana Balaban miercuri 22 septembrie 2021 , 09:40

cati-copii-avea-petrica-cercel-amy-cercel
Familia Cercel.[Sursa foto: Instagram]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Petrică Cercel a murit  și a lăsat multă durere în urma sa. Prietenii și familia lui sunt în stare de șoc. Nimeni nu se aștepta ca bărbatul să piardă lupta cu viața.

Pe lângă iubirea față de muzică, Petrică și-a iubit familia enorm. Cercel are trei băieți. Doi dintre ei sunt deja în atenția publicului, însă unul dintre ei a preferat să stea departe de camerele de luat vederi și să-și vadă de familie.

Citeste si: Petrică Cercel biografie: Celebrul manelist a fost răpus de COVID-19

Petrică Cercel și-a dedicat toți anii săi familiei și muzicii. El a devenit bunic a cinci nepoți. Petrică avea trei băieți mari: Ionuț, Florin și Amy. Doi dintre fiii săi i-au călcat pe urme. Amy, însă a dorit să se dedice vieții de familie, să le fie alături părinților și să îi facă mândri prin alte metode.

cati-copii-avea-petrica-cercel-amy-cercel
Ionuț, Amy, Florin și Petrică Cercel.[Sursa foto: Instagram]

Cine este Amy Cercel

Amy Cercel este fiul cel mai mare al lui Petrică Cercel. El a decis să stea departe de camerele de luat vederi. Ionuț Cercel a devenit cunoscut de la vârsta de 12 ani. Atunci s-a remarcat în industria muzicală. A urmat apoi și Florin. Cei doi frați colaborează acum pe plan artistic, iar Amy preferă să îi ajute cu figurația în videoclipuri. El nu dorește să contribuie cu vocea.

Amy și Ionuț i-au dăruit cele mai de preț daruri lui Cercel. Este vorba de nepoții pe care Petrică Cercel îi avea. Îi iubea nespus și ar fi făcut orice, oricând, după cum chiar el a declarat acum ceva timp, la Antena Stars.

Citeste si: Petrică Cercel, cauza morţii: Câţi copii avea artistul? Soţia lui, Ana, este devastată

„Pentru noi familia înseamnă absolut totul. Ne place să fim uniți, nepoții îmi umplu sufletul. E cel mai frumos sentiment să fii bunic. Sunt ochii mei. Orice vor nepoții mei au la dispoziție. Mă las eu la zero, să fie ei fericiți. Iubim simplitatea, nu suntem fasonați”, a spus Petrică Cercel, în cadrul emisiunii ”Showbiz Report”.

Atunci, Cercel a dat câteva detalii și despre soția lui Amy. El a zis că ar fi cam geloasă, dar că face așa doar din dragoste pentru familia formată alături de fiul său.

Citeste si: Petrică Cercel a murit! Doliu în industria muzicală

cati-copii-avea-petrica-cercel-amy-cercel
Petrică, Ionuț și Florin Cercel.[Sursa foto: Instagram]

Petrică Cercel își iubea și nevasta nespus de mult. El nu s-a ferit niciodată să își declare sentimentele pentru Ana în public, de fiecare dată când a avut ocazia.

Citeste si: Nimeni n-a știut asta! Câți ani avea Petrică Cercel, manelistul ucis din cauza COVID-19?! Regretatul artist și-ar fi ținut vârsta ascunsă de ochii lumii

„Îmi iubesc nevasta și o respect, nu vreau să o fac să își facă filme, dar fetele toate sunt geloase, mai ales cea a lui Amy”, a mai adăugat artistul.

Petrică Cercel a fost condus pe ultimul drum de către familie, prieteni, dar și fani.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si