Căutări disperate la Istanbul printre dărâmături, după ce un bloc cu 8 etaje s-a prăbușit

Echipele de salvare din Turcia au căutat toată noaptea prin molozul blocului de apartamente cu opt etaje, prăbuşit miercuri după-amiaza într-un cartier din Istanbul.

E. V., joi 07 februarie 2019 , 09:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cel puţin doi oameni au murit şi alţi şapte au fost răniţi, dar există informaţii că sunt persoane prinse sub mormântul de resturi din districtul Kartal al Istanbulului, scrie BBC, scrie Mediafax. 

Citeste si: Situație halucinantă în România! Un sat întreg a fost retrocedat! Cine sunt cei care au moștenit o întreagă așezare

Oficial, în clădire erau înregistrate 43 de persoane care locuiau în 14 apartamente, a declarat guvernatorul oraşului Istanbul, Ali Yerlikay, însă nu se cunoaşte numărul exact al oamenilor prinşi înăuntru. Camerele de supraveghere stradale au surprins momentul în care clădirea se prăbuşeşte din senin.

Nu se ştie încă ce a produs dezastrul de miercuri după-amiază. Potrivit guvernatorului, primele trei etaje ale clădirii fuseseră adăugate ilegal. Un atelier de textile pe etajul inferior al clădirii era gol la momentul prăbuşirii, a anunţat oficialul local Zeki Dag anterior presei locale.

Citeste si: Ileana are 9 anișori și a primit o șansă la viață! Statul român i-a întins o mână de ajutor și i-a oferit un viitor! Povestea impresionantă a micuței din Poiana Micului care va zâmbi din nou!

Autorităţile încearcă să afle cauzele prăbuşirii blocului.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si