Cauza mortii artistei Maria Butaciu. Acum s-a aflat ce s-a intamplat cu interpreta de muzica populara in ultimele clipe de viata. A luptat pentru viata sa pana in ultima secunda
Actual

Cauza mortii artistei Maria Butaciu. Acum s-a aflat ce s-a intamplat cu interpreta de muzica populara in ultimele clipe de viata. A luptat pentru viata sa pana in ultima secunda

M. P.
12 iun 2018

Scena muzicii populare a mai pierdut, astazi, un mare interpret! Maria Butaciu a murit dupa mai bine de doua luni de lupta cu boala la Spitalul Floreasca.

In urma cu mai bine de o luna artista a suferit un accident vascular si de atunci a intrat in coma. Duminica dimineata ea a facut un stop cardio respirator, iar luni seara a mai facut inca unul, spun apropiatii.

Citeste si: Lumea folclorica, indoliata din nou! Din pacate, medicii nu au mai putut sa o stabilizeze!

Cel care a facut publica trist aveste a fost Paul Surugiu, alias Fuego. Alaturi de ea, pana in ultima clipa, a fost prietena ei, Elisabeta Turcu.

„Cu tristete am aflat acum de la Mioara Velicu, indurerata, ca a plecat buna noastra prietena, marea artista, Maria Butaciu!  Se-ntampla sa ma copleseasca amintiri, clipe frumoase petrecute impreuna, turnee, emisiuni si nenumarate momente ce m-au marcat!  A fost un om bun, cald, vesel, plin de viata si intelepciune! Ne-a bucurat pe toti cu invataturile sale, iar mie mi-a fost model, exemplu de conduita!  Artistii cumva nu mai sunt ai nostri, sunt ai publicului, si cred ca publicul trebuie sa si-o aminteasca vesnic, demna, autentica, mandra, o pagina importanta a folclorului romanesc!  Acum, de Centenar, la 100 de ani de la unire, Maria Butaciu si-a lasat valul, si-a asezat palaria simbolica peste Romania mare, care o iubeste ca pe-o nestemata! Ramas bun, prietena draga, mare doamna a Romaniei”, a scris Fuego.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook