Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Mădălin?! Bărbatul nu a murit înecat în piscina din Târgu-Jiu

S-au aflat noi detalii în cazul tânărului găsit pe fundul unei piscine din Târgu Jiu. Mădălin nu a murit înecat.

Author: Georgiana Balaban miercuri 29 iunie 2022 , 15:11

mădălin a murit

Mădălin a murit la 40 de ani.

[Sursa foto: Facebook]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cu doar câteva zile în urmă, un român de 40 de ani a fost găsit mort într-o piscină din Târgu Jiu. Ultimele clipe din viața lui au fost filmate.

O femeie aflată la piscină a înregistrat momentul în care bărbatul își dă ultima suflare. Ea își filma, de fapt, fiul și soțul. Acum anchetatorii au aflat cauza reală a decesului.

Citește si: Descoperire terifiantă: un copil, de trei ani, a fost găsit mort în congelator

Mădălin și-a găsit sfârșitul la doar 40 de ani. El a mers să se distreze la piscină, dar a murit. Bărbatul a intrat în piscină, iar după minute bune în care s-a bucurat de apă, acesta nu a mai fost văzut la suprafață, ci pe fundul piscinei.

Cauza morții lui Mădălin din Târgu Jiu

O femeie își filma soțul și fiul și a înregistrat întregul moment. Bărbatul a pierit sub privirile sutelor de oameni care erau la piscină. Prima dată, femeia a crezut că acesta înoată, însă după și-a dat seama că nu mai mișcă. Atunci și-a strigat soțul să sară în ajutorul lui și imediat a fost scos în afara piscinei.

Autoritățile au zis inițial că omul s-ar fi înecat, însă rezultatele necropsiei bărbatului arată adevărata cauză a morții. De fapt, Mădălin a murit din cauza unui infarct, iar ulterior a ajuns pe fundul piscinei, potrivit observatornews.ro.

Citește si: Un copil de un an a căzut dintr-o mașină aflată în mers

Scafandrii au încercat imediat să-l scoată și să-l resusciteze, însă pentru bărbatul de 40 de ani era deja prea târziu, căci decesul se instalase și nu se mai putea face nimic pentru el.

Bărbatul a venit la piscina din Târgu-Jiu de la câțiva kilometri distanță. El locuia în localitatea Bălești. Mădălin venise însoțit de un prieten de-al său, iar tragedia s-a petrecut la câteva ore după ce intrase în centrul de agrement.

Citește si: Un bărbat a murit la doar 4 zile după pierderea soției. O copilă a rămas orfană: ''Fabio, ce ai făcut?''

Prietenii lui au rămas șocați când au văzut că bărbatul nu mai mișcă, iar medicii i-au declarat decesul.

Familia și apropiații l-au condus pe bărbat pe ultimul drum. Nimeni nu înțelege de ce a murit. Românul nu avea probleme cu inima și nici nu urma vreun tratament.

Citește si: A murit Ionuț, băiatul de 10 ani care cerșea la un Peco, ca să-și ajute mama și frații. Copilul a fost lovit de o mașină: "Ascundea o dramă, dar el zâmbea mereu"


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si