Caz infiorator! A nascut un copil conceput cu propriul frate, la doar 11 ani
Social

Caz infiorator! A nascut un copil conceput cu propriul frate, la doar 11 ani

I. I.
17 mar 2018

Un caz infiorator vine din Spania, unde autoritatile ancheteaza cazul unei fetite de doar 11 ani, care a nascut un copil conceput cu propriul frate!

Un caz infiorator vine din Spania, unde autoritatile ancheteaza cazul unei fetite de doar 11 ani, care a nascut un copil conceput cu propriul frate! Fata a ajuns la spital dupa ce a acuzat dureri de stomac si i-a socat pe medici. Ea nu a stiut ce se intampla in momentul in care a intrat in travaliu.

Parintii fetei sustin ca nu stiau nimic despre aceasta sarcina si credeau ca micuta sufera de probleme intestinale. Tocmai din aceasta cauza au dus-o la spital, fara a sti ca fata lor a intrat in travaliu. De altfel, nici ea nu stia ca este gravida.

Se pare ca tatal copilului este fratele fetitei, care are doar 14 ani, dar autoritatile vor sa apele la testele ADN pentru a vedea daca acest lucru este adevarat. De asemenea, ei vor sa stabileasca daca relatiile sexuale dintre cei doi frati minori au fost consensuale sau a fost vorba de un viol. Continuarea aici.

viewscnt
TAGURI: sora, frate, travaliu, sarcina

Urmareste-ne pe Facebook