Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Buzau, Mihail Draghiciu, politistii au intocmit dosar penal pentru lovire sau alte violente dupa ce un barbat a reclamat ca fiica sa de 12 ani a fost batuta de un coleg de clasa in microbuzul scolar, sub ochii colegilor care au filmat agresiunea si chiar l-au indemnat pe agresor sa o loveasca pe fata.

Pana acum, au fost audiate mai multe persoane, inclusiv soferul microbuzului, care in timp ce fata de 12 ani era batuta cu pumnii si cu picioarele conducea fara a avea vreo reactie. in functie de ancheta, nu este exclus ca cercetarile sa il vizeze si pe barbat, care nu a intervenit in niciun fel in sprijinul copilei agresate.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Soferul microbuzului spune insa ca i-a rugat pe copii sa inceteze, dar nu a putut interveni mai mult pentru ca se teme de familia baiatului agresiv.

”I-am auzit ca se bat, am oprit masina, le am spus ca nu e frumos, dar nu au inteles.

Acest copil nu intelege romaneste. Cand am ajuns la Vadu Soresti, fata era jos, batuta, am ridicat-o, el a iesit din microbuz si a plecat acasa. Eu am plecat pentru ca mai avea o cursa de facut. Mi-e frica, de asemenea, si de familia baiatului, pentru ca am inteles ca sunt persoane agresive ”, a declarat soferul microbuzului.

Dupa ce a fost batuta, fata a mers acasa si le-a povestit parintilor ce i s-a intimplat.

Oamenii au renuntat insa sa se adreseze medicului legist, de frica parintilor copilului agresiv. Luni insa, tatal fetei a mers la Politie si a facut plangere.

”Nasul il avea facut praf, o durea stomacul, abia mai mergea, avea vanatai pe picioare. Voiam sa merg la medicul legist, dar a intervenit mama, ca ma judec cu maica-sa cu taica-sau. Dar pana la urma am mers la Politie ”, a spus tatal fetei batute.

Elevul agresor a avut de mai multe ori conflicte cu colegii si chiar cu fata pe care a batut-o. Conducerea scolii spune ca a incercat sa discute cu parintii baiatului, dar ca nu a gasit cooperare. in cele din urma, profesorii i-au scazut nota la purtare. Acum, cazul sau este din nou analizat, iar baiatul va fi indrumat catre un psiholog, directorul scolii spunand ca nu exmatricuilarea este solutia in acest caz.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si