Tragedie în Timișoara! Un tânăr în vârstă de 23 de ani s-a prăbușit chiar într-un salon de tatuaje, care făcea parte dintr-un târg internațional și era deschis în acest weekend în oraș, informează Opinia Timișoarei.

Moarte suspectă la un eveniment dedicat tatuajelor!

Acestuia i s-ar fi făcut brusc rău, când își tatua ceva pe gamba piciorului. Organizatorii au chemat salvarea, însa medicii n-au mai putut decât să constate decesul clientului, mai precizează sursa citată.

În tot acest timp, angajații de la standuri nu au fost deloc interesați de situație, ba chiar, și-ar fi continuat treaba, deși trupul neînsuflețit al băiatului era întins pe jos.

„La data de la 12.04.2024, în jurul orei 16:45, polițiștii Secției 4 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că într-o societate comercială dintr-un complex comercial de pe raza municipiului Timișoara, unui tânăr în vârstă de 23 de ani i s-ar fi făcut rău în incinta unui salon de tatuaj.

Ajungi la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, din păcate medicul de pe ambulanță sosit la fața locului, declarând decesul acestuia.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă „, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Tânăr mort tatuaj Timișoara

Imagine reprezentativă pentru un tatuaj.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Ce ar urma să spună suspectul în cazul uciderii Mirelei, în fața instanței? Bărbatul neagă acuzațiile aduse

La mall-ul din Timișoara are loc al doilea International Tatto Convention.

Tânără moartă din cauza unui tatuaj

Anul trecut a avut loc un caz similar în Brașov. Atunci, o tânără în vârstă de 17 ani s-a stins din viaţă la Spitalul de Pediatrie din Braşov, acolo unde fusese internată în stare gravă, informează Observator.

Tânăr mort tatuaj Timișoara

Imagine reprezentativă pentru un tatuaj.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Accident cumplit în Galați. Doi bărbaţi au suferit răni grave, după ce camionul plin cu piatră cu care se deplasau s-a răsturnat

Adolescenta intrase deja în septicemie din cauza unei infecții cauzate de la un tatuaj pe care şi-l făcuse recent. Ceea ce i-a îngrijorat cel mai mult pe medici a fost faptul că ea venise la spital băută şi drogată. Poliţiştii au deschis in acest caz dosar penal pentru ucidere din culpă. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si