Cine este, de fapt, Cazi de la „Puterea Dragostei”. Imagini inedite cu noul concurent

Cazi de la „Puterea Dragostei” este ultimul concurent intrat în casa dragostei de la Kanal D. Bărbatul este din Galați și a venit să-și găsească jumătatea.

Author: Georgiana Balaban miercuri 03 februarie 2021 , 15:34

cazi de la puterea dragostei
El este Cazi de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cazacu Ioan, cunoscut drept Cazi, este noul concurent al emisiunii „Puterea Dragostei”. Tânărul din Galați, născut pe data de 4 martie, este zodia pești.

Cazi a locuit în București unde a și lucrat în contabilitate. Tânărul este pasionat de box, motiv pentru care mergea frecvent la sală ca să se antreneze.

Cazi de la „Puterea Dragostei” a mărturisit că a avut o relație cu Alexandra. Ioan Cazacu, „Cazi” așa cum îi spun apropiații, are 24 de ani și a intrat în emisiune pentru a își găsit jumătatea. Cazi a afirmat că acum fix un an a avut o relație cu Alexandra de la „Puterea Dragostei”. El a transmis că a fost una de scurtă durată, însă.

cazi de la puterea dragostei
Noul concurent din casa iubirii.[Sursa foto: Instagram]

„Mă cunosc cu surioara (n. red. Alexandra). Am avut o mini-relație, să zic așa”, a dezvăluit Cazi de la Puterea dragostei. Alexandra a mărturisit că relația lor a durat aproximativ două săptămîni, însă au terminat în relații bune. „Am fost împreună cam două săptămâni, nu exagerez. N-am mai vrut să fiu cu el și aia a fost.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 3 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. O nouă concurentă intră în casa Puterea Dragostei. Pe cine vrea să cucerească?

Pur și simplu nu am mai vrut și nu ne-am potrivit. Relația mea cu Cazi s-a terminat în februarie”, a mărturisit blondina.

Pentru cine a intrat Cazi de la „Puterea Dragostei” în casa iubirii de la Kanal D

Cazi de la „Puterea Dragostei” a mărturisit că nu a intrat în cadrul show-ului televizat pentru Alexandra, ci doar să-și găsească jumătatea. „Fiecare poate să aibă strategia lui. Eu am venit aici pentru a îmi găsi jumătatea. Nu am nimic că el e cu Alexandra. Mi se pare un băiat foarte ok. N-am venit pentru Alexandra aici”, a mărturisit Cazi după ce Codruț Pop s-a supărat că un fost iubit de-al Alexandrei a intrat în casă.

Citeste si: Delia de la „Puterea Dragostei” vrea să se reîntoarcă în casa iubirii de la Kanal D: „Îl cuceresc pe Alex!”

cazi de la puterea dragostei
Cazacu Ioan de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

De curând, Cazi s-a fotografiat cu Andrada de la „Puterea Dragostei” în afara emisiunii. Pe semne că între cei doi urmează să se lege ceva. Rămâne de văzut dacă Andrada și Cazi vor forma un cuplu în viitor.

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei, atacată dur în mediul online! „De asta te-a părăsit Alex!”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si