Cazul uluitor al unei femei măritate: „Îmi iubesc soțul dar nu pot renunța la amant pentru că...”

O femeie din Marea Britanie a mărturisit că după aventura de o noapte pe care a avut-o nu și-l poate scoate din minte pe bărbatul pe care l-a întâlnit. Deși este căsătorită, femeia nu-și poate lua gândul de la celălalt bărbat.

G.B., marți 28 ianuarie 2020 , 17:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

O femeie căsătorită a mărturisit pentru The Guardian că nu își poate lua gândul de la amantul ei. Femeia susține că aventura de o noapte pe care a avut-o când a ieșit în oraș, i-a rămas întipărită în minte. (Citește și Zodiile care înșală) 

Cazul uluitor al unei femei măritate: „Îmi iubesc soțul dar nu pot renunța la amant pentru că...”

„Într-o seară am ieșit cu fetele în oraș și după câteva băuturi am întâlnit un bărbat extrem de atrăgător. Chimia dintre noi a fost ceva de nemaiîntâlnit, iar la sfârșitul serii am făcut sex. Amândoi suntem căsătorițiți, avem copii, dar nu am putut rezista tentației.

Citeste si: Stewardesa româncă posibil infectată cu coronavirus a fost internată la Spitalul de boli infecţioase din Cluj

Bărbatul mi-a dat numărul lui și m-a rugat să-l contactez. După două săptămâni am început să îi scriu. Inițial nu voiam, dar mă gândesc la el tot timpul, mă culc și mă trezesc cu el în cap și nu pot să îl uit. Simt că vreau să îl am aprope și plâng pentru că nu sunt cu el.”

Cazul uluitor al unei femei măritate: „Îmi iubesc soțul dar nu pot renunța la amant pentru că...”

Citeste si: VIDEO | „Bravo, ai stil!”, rampă de lansare pentru Elena Geamăn

De asemenea, tânăra mărturisește că își iubește și soțul: „Îmi iubesc soțul iar acesta a fost prima oară când l-am înșelat. Am ajuns să cred că noi ca oameni, suntem capabili de a iubi mai mult de o persoană. Dacă nu era iubire, cu siguranță nu aș fi călcat strâmb în căsnicie.”

Citeste si: Horoscop 29 ianuarie 2020. Se anunță o zi plină de surprize: Cele mai norocoase zodii

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si