Cazurile pedofililor neprinsi, in Romania, cresc de la an la an. Parintii sunt ingroziti pentru siguranta copiilor lor

Webeditor: G. S. Author: I. I. marți 09 ianuarie 2018 , 20:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

O scena asemanatoare se petrece in 2015, cand un individ extrem de periculos ataca 4 minori, in liftul unui bloc din alta zona a capitalei.

Parintii copiilor abuzati duc singuri lupta cu sistemul, pentru dreptul micutilor la o viata normala. Va avertizam ca umeaza imagini si informatii care va pot afecta emotional.

Tatal copiilor agresati in Titan: Acel individ era pe scara. A urmarit fetitele de afara, pana sa intre in lift. Copiii au chemat liftul si acel individ a reaparut. In momentul in care copiii au chemat liftul a dechis usa, copiii au patruns inauntru. El a deschis usa fortat si a intrat peste ei.

Se intampla in iunie 2015. Un individ extrem de agresiv si de periculos intra in scara blocului in urma a 4 copii. S-a napustit asupra minorilor in lift si i-a obligat sa il priveasca in timp ce isi satisfacea in fata lor poftele bolnave.

Tatal copiilor agresati in Titan:  Acest individ care v-a agresat copiii este in continuare in libertate.
Reporter: Ce este in sufletul dumneavoastra? 
Tatal: Ma deranjeaza faptul ca in cazul acesta recent a fost foarte repede prins. Dupa 1 an sau 2 in care nu l-au descoperit poate sa faca si alte rele.

In urma cu un an, Politia gasise un suspect. Au realizat atunci testul ADN pentru a fi siguri ca individul prins este cel care a agresat minorii in lift. Probele insa nu l-au acuzat pe barbat asa ca a fost pus in libertate.

Tatl copiilor agresati in Titan: De atunci Politia v-a mai spus ceva, au mai venit in zona sau ii mai vedeti pe aici? Politia a venit o singura data, al inchiderea dosarului. Mi-au spus ca este cu autor necunoscut, nu este persoana care a fost recunoscuta de copii din fotografii.

Au primit acasa, insa, un  document care atesta clasarea cazului cu autor necunosut. La fel cum s-a intamplat si in trecut cu politistului suspect acum de agresiune sexuala.

In urma cu 3 ani o alte agresiune de acest tip s-a intamplat chiar in scara acestui bloc din zona cartierul Militari. Atunci individul si-a urmarit victima pana la lift unde s-a napustit asupra ei. 28.04

Nici acesta nu a fost prins. Parintii adolescentei traiesc si acum cu teama ca agresorul poate ataca iar, in orice clipa.

GABI DIACONU, MEDIC SPECIALIST PSIHIATRU: Este doar o chestiune de timp pentru multi ditre acesti oameni cand vor reintra in sfera infractionala. Fereastra de oportunitate este acolo. Niciun medic, niciun psiholog, decat prin cazuri anecdotice nu castiga intelegere mai buna asupra profilului unei astfel de persoane in viata aterioare crimei.

Anchetatorii verifica in aceste momente alte 15 cazuri de agresiuni sexuale, comise din 2009 si pana in prezent, ramase nerezolvate pentru a stabili daca politistul de la Brigada Rutiera a Capitalei, acuzat acum de pedofilie, este autorul lor.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si