Ce a apărut pe cerul Iranului înainte ca Soleimani să fie asasinat

Soleimani a condus operațiunile Iranului în Orientul Mijlociu ca lider al Forței Quds, iar oficialii de la Teheran au promis să răzbune moartea generalului.

K.B., miercuri 08 ianuarie 2020 , 14:49

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„Am luat măsuri pentru a opri un război. Nu am acționa pentru a porni un război”, a spus liderul american, adăugând: „Nu încercăm să răsturnăm regimul. Armata Statelor Unite a executat un atac de o precizie impecabilă care a ucis teroristul numărul unu în lume, Qassem Soleimani”, a afirmat Trump în cursul unei conferințe de presă. Soleimani a plănuia atacuri iminente și sinistre asupra diplomaților și personalului militar american, dar l-am depistat și l-am eliminat”, a afirmat Trump.

Citeste si: Valuri uriașe la Marea Neagră. Imagini spectaculoase! A fost emisă și avertizare de călătorie

Citeste si: Iranul oferă o recompensă de 80 de milioane de dolari oricui îl omoară pe Trump

Cu ceva timp înainte ca generalul Soleimani să fie ucis a avut loc și eclipsa. Fotograful Elias Chasiotis a vrut să fotografieze evenimentul. Imaginile sut de-a dreptul incredibile. Fenomenul a dus la apariția în imagini a unor ”Coarne ale diavolului” în Golful Persic.

Iranul oferă o recompensă de 80 de milioane de dolari oricui îl omoară pe Trump

O recompensă în valoare de 80 de milioane de dolari ar fi fost pusă pe capul lui Donald Trump, în contextul în care autorităţile iraniene au jurat să răzbune asasinarea generalului Qassem Soleimani vineri, într-un atac cu un avion american fără pilot (dronă) la aeroportul din Bagdad, relatează Franceinfo.

Un navigator pe Internet de la Londra, care se revendică de la Consiliul Naţional al Rezistenţei Iraniene (CNRI) - o organizaţie care uneşte opoziţia iraniană în străinătate - a scris pe Twitter ”O, Allah! Regimul iranian tocmai a anunţat o primă de 80 de milioane de dolari oricui îi va lua capul lui Donald Trump din cauză că l-a ucis pe Soleimani”.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si