Ce a făcut fratele Cristinei Ţopescu la tribunal, după ce şi-a incinerat sora! Cristi a dat-o în judecată pe soţia care l-a acuzat că s-a culcat cu alte femei!

Fratele Cristinei Ţopescu se află în proces de divorţ de Raluca, Cristian fiind reclamant.

Matei Vaihan, sâmbătă 25 ianuarie 2020 , 14:46

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Fratele Cristinei Ţopescu se află în proces de divorţ din 13 martie 2019. Atunci, Cristian a dat-o în judecată pe soţia sa, Raluca, femeia care i-a dăruit doi băieţi, miza fiind cine va rămăne cu copiii după divorţ. Pe 20 ianuarie 2020, la doar patru zile după ce Cristina Ţopescu a fost incinerată, Cristian a avut termen la Judecătoria Sectorului 1. „Amână cauza. Pentru a se lua cunoştinţă de întâmpinare acordă termen la data de 02.03.2020”, a fost hotărârea judecătorilor.

Întâmpinarea este actul de procedură prin care pârâtul, în cazul acesta Raluca, se apără, în fapt și în drept, față de cererea de chemare în judecată. Asta înseamnă că instanţa a decis ca fratele Cristinei Ţopescu şi avocatul său să studieze actele pe care se bazează apărarea Ralucăi. Cristian a fost protagonistul unui scandal enorm în 2016. Soţia sa, Raluca, a dezvăluit că acesta a înşelat-o. Ea a postat pe contul de Instagram o fotografie în care arăta degetul mijlociu şi a scris un text în engleză: „Asta este pentru viitorul meu, sper, ex-soţ, pentru că s-a culcat cu alte femei în timp ce mie îmi spunea că mă iubeşte!”.

Fratele Cristinei Ţopescu se află în proces de divorţ. Cristi şi Raluca s-au mai căsătorit o dată

După două-trei luni, cei doi au apărut din nou ca un cuplu, iar amicii au presupus că Raluca nu se mai desparte de Cristi. Se pare, însă, că ea apucase să declanşeze formalităţile de separare, neluând în calcul o posibila împăcare. Cu toate acestea, ei s-au împăcat, pentru că în toamna lui 2017 s-au căsătorit din nou, sau cel putin aşa a susţinut Raluca, care s-a pozat cu Cristi şi cu copiii, ea şi fiul lui Topescu ţinând mâna dreaptă la inimă. „Ups! Am făcut-o din nou! #Proaspăt căsătoriţi#familie#iubire”, a postat Raluca. Situaţia s-a schimbat din nou şi s-a ajuns la procesul de divorţ.

Cristina Țopescu (59 de ani) a fost găsită fără suflare, duminică seară, pe 12 ianaurie, în casa sa din Otopeni. O vecină a sunat la poliție pentru că nu o mai văzuse de trei săptămâni. Informația a fost confirmată de poliție și de către șeful Ambulanței din București. Potrivit poliției, în cursul serii de duminică, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violență. Trupul Cristinei a fost incinerat joi, 16 ianuarie, la crematoriul Vitan-Bârzeşti, cenuşa fiind depusă într-o urnă la Cimitirul Bellu. Cristian Ţopescu, care a decedat pe 15 mai 2018, la 81 de ani, avea trei copii, pe Cristina, Cristian şi Sebastian, din trei căsnicii diferite.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si