În urmă cu două zile, Ionel Marcel Lepa, criminalul care a împușcat mortal un polițist duminica trecută, s-a sinucis în celula sa din Penitenciarul “Popa Șapcă” din Timișoara. Gardienii l-au găsit spânzurat cu cearceaful, în baia din camera de detenție, unde se afla în carantină.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2863/557/20025855/1/interlop.jpg

Imediat, Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și a explicat public ce s-a întâmplat cu bărbatul.

”Personalul medical al Penitenciarului Timișoara a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unui deținut care a săvârșit un act de suicid prin, spânzurare în baia camerei de deținere. Concomitent aplicării manevrelor de resuscitare, a fost solicitat Serviciul unic de urgență 112. În ciuda eforturilor depuse de membrii echipajului SMURD, aceștia au constatat decesul la ora 7.15”, au transmis reprezentanții Penitenciarului, care au mai specificat și faptul că ”totodată, la nivelul penitenciarului s-a declanșat o verificare internă pentru a se stabili împrejurările producerii incidentului”, se mai arată în documentul citat.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Citeste si: Euro a crescut spre 4,73 lei. Dolarul, la cel mai scăzut nivel din martie până în prezent

Citeste si: Scene incendiare la Puterea Dragostei. Bianca a făcut striptease și l-a sărutat pe Mocanu! Ana a privit înmărmurită totul

Citeste si: VIDEO| Bărbatul care a lovit cu scaunul un jandarm, prins si dus dus la audieri

/www/cdn.knd.ro/media/521/2863/557/20025855/1/ab2a6651-ac19-4f56-8a30-f43508f3dc22.jfif

Criminalul din Timiș a vorbit înainte de moarte! ”Îmi pare rău”

Marcel Ionel Lepa, bărbatul care a șocat o Românie întreagă prin uciderea polițiștului Cristian Amariei, a avut, spun surse din preajma lui, mustrări de conștiință, mai ales după ce a fost

adus la închisoare. De altfel, oamenii care au intrat în contact cu el, chiar cu câteva ore înainte de a se sinucide, au făcut și o serie de dezvăluri în acest sens.

Citeste si: Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu îmi mai dădea ghiozdanul să mă duc la școală. Mă trimitea cu punga.”- kfetele.ro

Citeste si: "M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei soacră a dat-o din nou în judecată- radioimpuls.ro

Din spusele lor, criminalul din Timiș a vorbit înainte de moarte și părea extrem de afectat de fapta sa. ”Îmi pare rău, nu așa trebuia să se întâmple lucrurile. Situația a luat o întorsătură dramatică”, ar fi fost ultimele cuvinte ale lui Marcel Lepa.

Criminalul din Timiș a povestit cum a reușit să se ascundă după ce l-a ucis pe polițist

Criminalul din Timiș a declarat, în perioada de spitalizare, că intenția lui nu a fost să-l ucidă pe agentul Cristian Amariei, ci doar să-l rănească. În plus, el le-a râs în față polițiștilor, povestind cum a reușit să se ascundă timp de două zile.

Bărbatul le-a mai spus anchetatorilor că nu voia să se întoarcă în închisoare pentru să-și petrecuse deja 16 ani după gratii din cauza unor alte infracțiuni comise. ” Cu o noapte înainte de a pleca din spital, fără să fie întrebat, a povestit despre felul în care a fost urmărit și prins de polițiști, că era ascuns undeva destul de aproape de urmăritori încât a auzit discuția acestora. Știa că se pregătesc să-l urmărească cu drone și se gândea cum să se ascundă fără să fie văzut”,  a declarat Olimpia Oprea, managerul Spitalului Municipal Timișoara.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si