Ce boli apar din cauza gândurilor negative. Nu neglija căderea părului

Author: E. V. miercuri 21 noiembrie 2018 , 20:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Persoanele stresate şi îngrijorate sunt mai predispuse la boli, de regulă la ulcer. Cei care sunt nemulţumiţi de realizările lor fac boli de ficat, iar cei care nu au încredere în ei se luptă cu acneea.

Revista Doctorul Zilei susţine că furia şi neîmplinirea favorizează eliberarea de substanţe chimice în organism care în cantităţi mari afectează buna funcţionare a organelor interne şi reduc producţia de „substanţe bune” endorfinele.

Lipsa de încredere cauzează acneee. Acneea, specifică adolescenţei, este o respingere inconstientă a mediului social şi în acelaşi timp indiciul neîncrederii şi nesiguranţei de sine în raport cu exteriorul şi cu judecata celorlalţi.

Părul este simbolul arhetipal al puterii. Afecţiunile părului au legătură cu puterea pe care o exprimăm la exterior, în raport cu ceilalţi. Când părul are perioade în care cade mai mult, el poate arăta faptul că persoana resimte o scădere a puterii, o oboseală pe care îi este greu să o accepte din cauza activităţilor pe care le desfăşoară.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si