Botezatu alaturi de Condrat (al doilea din stanga) si de colegii din lotul de kaiac
Botezatu alaturi de Condrat (al doilea din stanga) si de colegii din lotul de kaiac
Condrat, pe podium
Condrat, pe podium
In timp ce colegii sai sportivi incearca sa faca performanta la Jocurile Olimpice de la Rio, Petre Condrat se multumeste sa faca initiere in kaiac-canoe cu pustii de pe lacul IOR. Cu putin timp inainte de startul marii competitii, majoritatea componentilor lotului national a fost depsitata dopata cu Meldonium, iar Federatia Internationala a luat masuri exceptionale pentru Romania: interzicerea sportivilor sportivilor calificati la Jocurile Olimpice sa participe la aceasta competitie si interzicerea pe
un an din toate competitiile.
Acum, Petre Condrat s-a retras pe lacul IOR
Acum, Petre Condrat s-a retras pe lacul IOR

In lipsa de activitate, Condrat, impreuna cu mai multi colegi, s-au retras pe lacul IOR si au deschis un mic club de kaiac-canoe si Stand Up Paddle (un fel de surfing cu vasle). Fostul asistent al lui Catalin Botezatu poate fi admirat aproape zilnic, bronzandu-si pectoralii pe insulita din mijlocul lacului si incercand sa-si pastreze forma pentru competitiile la care ar putea sa ia parte de anul viitor incolo.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Petre Condrat a trait cel mai urat cosmar in urma cu trei ani, cand a fost pus sub acuzare in dosarul tablourilor furate de la muzeul Kusthal din Rotherdam.

Sportivul a fost judecat pentru complicitate, fiind acuzat ca a incercat sa intermedieze vanzarea tablourilor de milioane de euro intre hoti si un colectionar de arta. Initial, el a fost pus sa plateasca o amenda de 100.000 de euro, insa la Curtea de Apel a fost achitat.


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si