Ce moştenire a lăsat soţul lui Carmen Dan, care a decedat acum un an? După moartea acestuia, ministrul de Interne a vândut două maşini!

Actele oficiale arată ce moştenire a lăsat soţul lui Carmen Dan, Corneliu Dan.

Matei Vaihan, duminică 07 iulie 2019 , 13:08

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Nu mai e un secret ce moştenire a lăsat soţul lui Carmen Dan. Ministrului de Interne i-a murit soţul anul trecut, pe 3 iulie. Corneliu Daniel Dan, în vârstă de 57 de ani, a fost găsit mort în locuinţa sa din Videle, cauza decesului fiind un infarct miocardic acut. Din declaraţiile de avere ale lui Carmen Dan, din anii trecuţi, reiese că ea şi soţul ei aveau un singur bun în comun, un apartament de 80 de metri pătraţi din Videle, deţinut în părţi egale.

Citeste si: Prima reacţie a lui Victor Dăncilă după vestea divorţului de Elena! Fiul Vioricăi Dăncilă şi-a şters contul de pe facebook!

Ce moştenire a lăsat soţul lui Carmen Dan. Fiul său a primit 50% din apartamentul de la Videle

Din ultima declaraţie a Ministrului de Interne, depusă în iunie 2019, reiese că 50% din apartament a fost moştenit de Darius Costin fiul său, explicaţia fiind „moştenire defunct Dan Corneliu Daniel”. În document, Carmen Dan a mai notat că şi-a cumpărat, în 2017, un autoturism Audi Q5. (vezi cum a strâns Alina Gorghiu peste 200.000 de euro din petrecerile de botez)

Ce moştenire a lăsat soţul lui Carmen Dan. Ministrul are datorii de 100.000 de lei

S-a aflat ce moştenire a lăsat soţul lui Carmen Dan. După moartea soţului ei, Carmen Dan a vândut două maşini. În 2018, a dat un Volkswagen Tiguan, unei persoane fizice, pentru 12.800 de euro, iar în 2019 a vândut un Ranaul Laguna pentru doar 1.000 de euro. Carmen Dan are datorii la bănci de aproximativ 100.000 de lei, iar venitul său anual a fost de 155.047 de lei, adică 12.920 de lei pe lună.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si