Asta sustin si specialistii. Un cutremur major se va intampla. Cand insa, nimeni nu poate spune cu exactitate. Cert este ca seisme de magnitutie mica se produc din ce in ce mai des.

"Urmeaza un cutremur de foarte mare adancime! 04.25 + 03.09 Inregistram foatre multe cutremure, este adevarat. Dumneavoastra, publicului va sunt date cele mai mari de peste 3 si ceva.

In ultimul timp am avut cutremure mai mari, de mare adancime. In jur de 3,5, 4 si ceva"

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o atingă- wowbiz.ro

Cu teama si cu privirea ridicata. Asa se circula, ca pieton, pe calea Mosilor din capitala, una dintre cele mai circulate artere. De pe cladirile darapanate, la cele mai mici vibratii pe care le produc tramvaiele care cirula prin zona, se desprind bucati mari de tencuiala, sau chiar caramizi.

Doamna din imagini ne povesteste cum  de ani intregi asteapta ca blocul, cu bulina, in care locuieste sa fie reabilitat. Ba chiar a mers la primarie sa intrebe cand   se va face ceva  in acest sens. A aflat cu stupoare ca mai are de asteptat....

mult si bine...

"Sunt la pozitia 1031 si la asta nici nu s-a pus problema sa vina sa remedieze. Cum se simt intr-o astfel de cladire? Foarte tare. S-au mai crapat la cutremure cladirile? Incontinuu. Eu vad la mine in cladire, incontinuu apar fisuri"

Un cutremur cu o magnitudine care ar depasi 7 grade pe  Richter ar pune la pamant toate aceste cladiri, si chiar multe altele.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si