Ce note a obținut Irina Tănase la Bacalaureat? Iubita lui Liviu Dragnea a terminat liceul în 2011 și a devenit secretară

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a terminat liceul în anul 2011 și în același an a susținut și examenul de Bacalaureat.

Author: Radu Constantin miercuri 05 iunie 2019 , 11:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Irina Tănase a absolvit Colegiul Național Elena Cuza din Capitală, cunoscut până acum câțiva ani ca ”Liceul Pedagogic de Educatoare”. Unitatea se află în sectorul 6, în apropierea Parcului Drumul Taberei.

Iubita lui Liviu Dragnea a terminat însă la specializarea ”matematică informatică”.

Irina a fost o elevă bună însă nu strălucită, dovadă și notele obținute la examenul de Bacalaureat. Astfel, la Limba și Literatura Română ea a obținut nota 8,8, la Matematică a luat 7,45, la Biologie vegetală și animală a luat 9,1 iar la Limba Engleză a primit calificativul B2. Pe baza acestor rezultate, ea a fost declarată admisă la Bacalaureat, sesiunea de vară, 2011.

La doi ani după Bac l-a cunoscut pe Liviu Dragnea

Fire hotărântă, Irina nu a stat prea mult pe gânduri și a intrat rapid în câmpul muncii.

Așa se face că un an mai târziu se angajează asistent manager la o companie deținută de Sebastian Ghiță, după care, din 2013 devine secretară la cabinetul Ministrului Dezvoltării Regionale și Turismului, funcție deținută în acel moment de Liviu Dragnea. Irina a rămas pe această poziție până în 2015, adică exact perioada pe care Dragnea a petrecut-o ca ministru, după care a devenit consilier la același minister, însă cu Sevil Shhaideh ca șefă. După anul 2016, Irina Tănase a renunțat să mai fie bugetară și a devenit oficial iubita lui Liviu Dragnea.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si