Ce rușine a primit Michael Jackson la București! Regele muzicii pop era să fie dat afară din mănăstire pentru că n-a vrut să-și dea jos pălăria! Michael a donat o sumă uriașă mănăstirii Snagov | DEZVĂLUIRI

Michael Jackson, artistul care a murit în 2009, la doar 50 de ani, a concertat în două rânduri la București, în 1992 și 1996

Petru Luca, sâmbătă 16 martie 2019 , 09:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Marele Michael Jackson (1958-2009) a concertat în două rânduri la București, în 1992 și 1996, aparițiile artistului în România fiind considerate evenimente care au marcat epoca. Deși în zilele noastre muzica starului pop a început să fie interzisă la multe posturi radio și de televiziune după dezvăluirile despre viața personală a lui Michael, prezența vedetei la București rămâne una memorabilă, cu multe lucruri care s-au aflat abia la ani buni după descinderile acestuia pe plaiurile mioritice. 

 

De exemplu, în 1992, Michael Jackson a avut parte și de o întâmplare incredibilă trăită în timp ce se afla în vizită la o mânăstire. În puținele ore libere din program, starul american a dorit în mod expres să viziteze și mânăstirea Snagov, fascinat de povestea care susține că acolo ar fi fost îngropat domnitorul Vlad Țepeș, ”Dracula” pentru restul lumii. Îmbarcat la bordul vaporașului, pe care-l rezervase în exclusivitate, Michael a ajuns pe insula care adăpostește mânăstirea și a dorit să intre în incintă. Numai că, spre marea lui surpriză, părintele Bartolomeu nu l-a lăsat inițial să intre, pe motiv că starul nu dorea să-și dea jos pălăria!

Întâmplarea incredibilă trăită de Michael Jackson la București! Starul pop a donat 100000 de dolari

Doar după ce i s-a explicat în detaliu procedura și motivul pentru care trebuie să facă acest gest Michael Jackson s-a conformat. Apoi, foarte impresionat de istoria lăcașului de cult, Michael a și donat mânăstirii Snagov o sumă uriașă pentru acea vreme, 100000 de dolari, informație dezvăluită de căpitanul vasului care l-a transportat pe insulă pe starul muzicii pop.

La aproape două decenii de la primul concert al lui Michael Jackson la București, căpitanul vasului care face și astăzi ture pe lac a povestit și că în timpul excursiei Michael era foarte încântat de timonă, cu care s-a jucat non-stop, aspect care nu a afectat navigarea, pentru că vasul avea dublă comandă, iar manevrele reale erau efectuate numai de personalul autorizat. 

 

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si