Cu toate că se află într-un loc unde nu se ajunge ușor, la Mânăstirea Dervent, mormântul lui Aurelian Preda a devenit în ultimii 3 ani un adevărat obiectiv turistic. Cei care trec porțile lăcașului se opresc invariabil la mormântul artistului. Ei sunt însă primiți cu un afiș pe care scrie că este interzisă aprinderea lumânărilor la mormânt. Asta pentru că de-a lungul timpului, aici au fost mai mai multe incendii, toate din cauza numărului mare de lumânări.

La mormânt a apărut și un monument sub forma unei cruci de piatră, ridicată de călugări la începutul acestui an. Și aceasta poartă urmele unui mic incendiu. Totuși, mormântul este în continuare curățat și îngirit zilnic de către cei care stau la mânăstire iar membrii familiei câtărețului și prietenii foarte apropiați vin aici în fiecare lună, pe data de 27, atunci când acesta s-a stins din viață.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Citeste si: Anamaria Preda și Nicușor Iordan, război pe Facebook! ”Tată, pe unii i-ai scos din foame și ei și-au bătut joc de mine”

Citeste si: Drama neștiută a lui Nicușor Iordan, cântărețul acuzat că a abuzat de fiica lui Aurelian Preda! Ce s-a întâmplat cu el când avea 11 ani?

Citeste si: Singurele imagini de la ziua de naștere a fiicei lui Aurelian Preda! Ce a făcut Anamaria la împlinirea a 19 ani?

Peste o lună se împlinesc 3 ani de la moartea lui Aurelian Preda.

Artistul s-a stins din viață într-o clinică privată din Viena, după 4 operații de cancer la colon, boală de care suferea din 2010.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si