Ce se întâmplă cu copilul din Arad care a asistat la uciderea mamei și la sinuciderea tatălui: "Va fi foarte greu"

Detalii teribile după crima din Arad! O femeie a fost ucisă de soț, după care acesta s-a aruncat pe geam. Totul s-a petrecut în fața copilului.

M. P., miercuri 27 februarie 2019 , 10:49

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Femeia se despărțise de soț în noiembrie anul trecut. Așa cum s-au înțeles după despărțire, bărbatul obișnuia să vină în vizită să-și vadă băiatul.

Citeste si: Gest emoționant după moartea Valentinei! Peste 50 de tineri s-au adunat în fața blocului din Buzău, în care locuia tânăra

Duminică seara, însă, o vizită obișnuită s-a transformat în măcel. Pentru că bănuia că fosta soție și-ar fi refăcut viața, între cei doi a pornit o ceartă. Însă, până la crimă a fost un singur pas. Bărbatul și-a ieșit din minți și și-a înjunghiat soția cu zeci de lovituri de cuțit, apoi s-a aruncat de la etajul 9 al apartamentului în care aceasta locuia cu fiul lor de 10 ani. Copilul ar fi asistat la toată scena de groază, ba chiar el ar fi sunat la 112 să ceară ajutor.

Vecinii au auzit tot scandalul, însă nu au putut intra pentru că ușa era încuiată.

Vecină: “Vecinii de perete au ieşit, s-au împins în uşă, dar era încuiată. Copilul voia să iasă. El ţipa, când pe urmă să auzim că el s-a aruncat pe geam şi pe urmă am întrebat de ea şi am auzit că şi ea e moartă cu cuţitul.”

Vecină: “Am auzit că copilul ţipă, atunci nu am mai putut, am ieşit şi am bătut cu pumnii cât am putut. Copilul a găsit cheile şi a deschis, a fost groaznic.”

Citeste si: DEZVĂLUIRI ȘOCANTE în cazul fetei ucise in Buzău! Am aflat motivul care i-a declanșat furia bărbatului care a omorât-o și i-a dat foc! Totul a pornit de la o fotografie cu un mesaj...amenințător!!!

Copilul se află acum în grija rudelor din partea mamei.

Erika Stark, director DGASPC Arad: “Pentru copilul de zece ani este o traumă majoră ce s-a întâmplat în viaţa lui, sperăm să treacă peste această traumă. Va fi foarte greu, va avea nevoie de consiliere psihologică şi de terapii pe termen lung.”

 

 

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si