Ce se întâmpla cu Răzvan Ciobanu de câteva luni. "Era tot timpul nefericit". Cine este vedeta care aruncă bomba despre viața designerului

Cătălin Botezatu a vorbit despre starea de spirit al lui Răzvan Ciobanu din ultimul timp

C.I., miercuri 08 mai 2019 , 09:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Moartea lui Răzvan Ciobanu a zdruncinat din temelii lumea showbiz-ului autohton. Mulți au fost șocați de vestea decesului fulgerător, și au pus totul pe seama destinului necruțător.

Pe de altă parte, există voci care susțin că designerul trecea prin clipe grele, cel puțin din toamna trecută.

"În ultima vreme, ne întâlneam rar, cam la un interval de o luna, și, de fiecare dată, era trist. Ce să spun, mai pe românește, era tot timpul nefericit. Îmi zicea, mai mereu cu ochii în pământ, că are o problemă, aceeași problemă, și nu o poate rezolva. Îl frământă acest lucru teribil", a declarat Cătălin Botezatu într-un live exclusiv pe Wowbiz.ro.

Citeste si: Brigitte Sfăt a făcut mărturisiri cutremurătoare! Nimeni nu știe prin câte a trecut: „Plecam de acasă cu un leu pentru un covrig şi nu mâncam altceva. Nu aveam unde să mă duc”

Citeste si: Roxana Ciuhulescu, la volanul unui camion: “Am avut pe mâini 500 de cai-putere!”

Citeste si: Hamude de la ”Puterea Dragostei” se apucă de cântat! Primele imagini de la studioul de înregistrare

Răzvan Ciobanu trecea prin clipe grele în ultimele luni! ”Avea probleme, de existență, financiare până la probleme emoționale”

Designerul le-a dezvăluit reporterilor Wowbiz.ro în premierăRăzvan Ciobanu trecea prin clipe grele în ultimele luni, dar și ce fel de situații îl determina să fie tensionat. "Între noi nu a fost o prietenie liniară, ci era una cu suișuri și coborâșuri. Cu toate acestea a fost legătură de ani, la care am ținut amândoi. Îmi aduc aminte că ultima oară când l-am văzut, eram la mare, și mi-a spus că are probleme, că muncește foarte mult, că era într-o continuă renovare cu atelierul, fiindcă voia să îl facă mereu modern, să fie bun și în trend pentru clienți. Ținea foarte mult la calitate. Nu voia să facă rabat de la nimic și de aceea, era și stresat. Nu l-am întrebat prea multe, cert este însă că avea probleme, de existență, financiare până la probleme emoționale și nu reușea să le depășească", a conchis Bote pentru WOWbiz.ro.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si