Ce subiecte s-au dat matematica la Bacalaureatul de toamna 2017

Bacalaureatul de toamna 2017. Luni, 21 august, au inceput probele scrise la examenul de Bacalaureat, sesiunea august-seprembrie 2017. Miercuri, 23 august, elevii au susţinut susţine proba scrisa la Matematica.

A.L., miercuri 23 august 2017 , 14:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Bacalaureatul de toamna 2017 a inceput luni 21 august. In premiera, candidaţii susţin mai intai cele patru probe scrise, apoi si probele orale si de competenţe. Examenul este susţinut atat de absolvenţii din acest an care nu au luat Bacalaureatul in prima sesiune, cat si de cei care au picat examenul in anii trecuţi. in prima sesiune au luat Bacalaureatul aproape 94.000 de absolvenţi dintre cei peste 128.000 care s-au prezentat la examen, adica 72,9%.

Anul trecut, in a doua sesiune au luat Bacalaureatul aproximativ 8.900 de absolvenţi dintre cei aproape 35.000 care au fost la examen, adica 25,7%.

La Bacalaureatul de toamna 2017 participa cei care au terminat liceul in acest an, dar si absolvenţii din anii trecuţi. in prima sesiune de Bacalaureat, din iunie-iulie, peste 7.000 de absolvenţi care s-au inscris nu s-au mai prezentat la examen, iar alţi 34.690 au picat examenul. Unii dintre acestia s-au inscris la a doua sesiune a Bacalauratului, iar acestora li se vor adauga alţi absolvenţi care au picat examenul in anii anteriori. Candidaii vor da examen doar la probele pe care le-au picat in sesiunile anterioare.

Sursa: Libertatea.ro


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Raed Arafat, decizie de ultimă oră! Ce ordin intră în aplicare de astăzi? Raed Arafat, decizie de ultimă oră! Ce ordin intră în aplicare de astăzi?
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
spotmedia.ro
Altă cale nu e! Bărbați sau puștani Altă cale nu e! Bărbați sau puștani
b1.ro
Liviu Dragnea, ELIBERAT din închisoare? Vestea pe care o aștepta fostul șef al PSD Liviu Dragnea, ELIBERAT din închisoare? Vestea pe care o aștepta fostul șef al PSD
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
infoactual.ro
Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare... Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare înfricoșător
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si