Maica Ecaterina a prezentat într-un videoclip cum se prepară acest ceai cu dublă funcție: antigripal și de slăbit.

Citește și: Un copil de 8 ani spune că e "încarnarea lui Buddha" și a comunicat telepatic cu Vladimir Putin. Ce ar fi transmis micuțul "Nong Nice”?

Ingredientele alese au proprietăți antibacteriene și antivirale, antiinflamatoare, și au capacitatea de a stimula metabolismul, facilitând astfel arderea grăsimilor.

Încercați acest ceai cu gust deosebit, ușor picant și cu multiple beneficii pentru sănătate.

Efectele miraculoase ale ceaiului preparat la mânăstire

Maica Ecaterina a explicat cum se face ceaiul care vine cu efecte miraculoase și imediate asupra stării tale de sănătate, te pune pe picioare la primele simptome de răceală.

Mai mult, partea cea mai bună este că ceaiul acesta este ideal și pentru slăbit, conform Romania TV.

„Este un ceai multifuncțional, deoarece are atâtea ingrediente, încât sigur o să fugă virușii de sezon, dar și kilogramele în plus, ele se vor topi. Ghimbirul este un adevărat antifungic, este foarte bun pentru durerile de gât. Usturoiul este un antibiotic natural, cu calități ca ale ghimbirului”, a explicat Maica Ecaterina, potrivit spectacola.ro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Maica Ecaterina, despre ceaiul pregătit la mănăstire: "Este un antibiotic natural"

Maica Ecaterina, despre ceaiul pregătit la mănăstire: "Este un antibiotic natural"

[Sursa foto: Captură YouTube]

Cum se prepară ceaiul care te scapă de orice răceală

Ingrediente:
1 cm ghimbir
1 cană apă
1 cățel usturoi
1/2 linguriță turmeric
1/2 linguriță scorțișoară
un vârf de linguriță piper negru
1 lingură oțet de mere
1/2 lămâie
1 lingură miere

Cum prepari ceaiul care arde grăsimile. Ai nevoie de 1 cm ghimbir, o cană de apă, un cățel usturoi, 1/2 linguriță turmeric, 1/2 linguriță scorțișoară, un vârf de linguriță piper negru, o lingură oțet de mere, 1/2 lămâie, o lingură de miere.

La început, trebuie să lași ghimbirul la infuzat, astfel încât toate aromele și proprietățile sale să pătrundă cât mai bine în apă.

Apoi, adaugi restul ingredientelor astfel încât în doar câteva minute vei obține un adevărat boost pentru sănătate.

Citeste si: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul emoționant făcut de Cristina Săvulescu, la doar câteva ore de la înmormântarea soacrei ei, Delia Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: O profesoară a fost arestată după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev în vacanța de vară- antena3.ro

„Prima dată punem ghimbirul pe care-l vom tăia în această cană, îl tăiem feliuțe. Adăugăm peste el apa fierbinte, vom pune un capac și lăsăm la infuzat 10 minute, timp în care pregătim celelalte ingrediente", spune.

După ce s-a infuzat foarte bine ghimbirul, vom adăuga celelalte ingrediente, adică un cățel de usturoi pisat. Adăugăm și turmericul, care reduce febra, este antiviral, numai bun pentru stările de oboseală și răceală.

Pentru un efect mai bun al turmericului, îl potențăm cu piper, acesta topește kilogramele în plus, iar pentru un gust mai bun adăugăm și scorțișoara, care are un efect antibacterian.

La final punem mierea de albine și omogenizăm foarte bine. Se adaugă și oțet de mere și zeama de lămâie, după preferință, cât dorește fiecare. Avem o licoare care abundă de vitamine, minerale, iar efectul va fi imediat. Este recomandat să se bea în prima parte a zilei, este o băutură foarte energizantă. Se poate consuma imediat”, a explicat Maica Ecaterina.

Cum se prepară ceaiul care te scapă de orice răceală

Cum se prepară ceaiul care te scapă de orice răceală

[Sursa foto: Captură YouTube]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si