Cei sapte violatori din Vaslui si-au ascuns toate bunurile pentru a nu-i plati victimei daunele morale

Cei sapte violatori din Vaslui care in urma cu un an au batut, violat si umilit o eleva de 18 ani si-au ascuns toate bunurile pentru a nu-i plati victimei daune morale.

A.S., miercuri 21 decembrie 2016 , 09:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Cei sapte tineri din localitatea Valeni din judetul Vaslui care au violat anul trecut o eleva de 18 ani au fost condamnati la pedepse cu inchisoarea si la plata a 70.000 de lei, daune morale.
Tinerii cu varste cuprinse intre 18 si 27 de ani au batut-o pe Raluca, au stropit-o cu tuica si apoi au violat-o.
Pana in prezent ei nu i-au platit fetei suma stabilita de instanta, ba mai mult, acestia si-au ascuns bine toate bunurile pentru a nu palti despagubirile, scrie ziarul Libertatea.
”Am solicitat executare silita a inculpatilor, insa evaluatorii nu au mai gasit bunuri pe numele lor. Am aflat ca unul dintre ei si-a retras banii din conturi chiar inainte de a fi condamnat. Cu toate astea, demersurile noastre vor continua din sase in sase luni pentru a identifica eventuale bunuri si pentru a recupera suma stabilita drept despagubire”, a declarat avocata elevei, Mioara Donosa reporterilor Libertatea

Cei sapte tineri din localitatea Valeni din judetul Vaslui care au violat anul trecut o eleva de 18 ani au fost condamnati la pedepse cu inchisoarea si la plata a 70.000 de lei, daune morale.Tinerii cu varste cuprinse intre 18 si 27 de ani au batut-o pe Raluca, au stropit-o cu tuica si apoi au violat-o.

Pana in prezent ei nu i-au platit fetei suma stabilita de instanta, ba mai mult, acestia si-au ascuns bine toate bunurile pentru a nu palti despagubirile, scrie ziarul Libertatea. ”Am solicitat executare silita a inculpatilor, insa evaluatorii nu au mai gasit bunuri pe numele lor. Am aflat ca unul dintre ei si-a retras banii din conturi chiar inainte de a fi condamnat. Cu toate astea, demersurile noastre vor continua din sase in sase luni pentru a identifica eventuale bunuri si pentru a recupera suma stabilita drept despagubire”, a declarat avocata elevei, Mioara Donosa reporterilor Libertatea.

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si