Cel mai bogat rrom din țară s-a distrat de Paște ca la nuntă! Puiu Englezu a întins mesele în fața celor trei vile ale sale și a dansat pe rupte cu invitații săi! VIDEO

Puiu Englezu s-a distrat de Paște ca la nuntă, alături de rude și prieteni.

Author: Matei Vaihan miercuri 22 aprilie 2020 , 09:16

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Puiu Englezu s-a distrat de Paște ca la nuntă, neținînd cont de regulile de distanțare socială impuse de autorități în tipul pandemiei de coronavirus.

Cel mai bogat rrom din țară și-a chemat rudele și amicii în curtea lui de la Hunedoara, unde se află trei vile, a sa și alte două ridicate pentru fiii săi.( vezi ce a construit Nuțu Cămătaru în curtea vilei sale)

Citeste si: Din ce face bani cu adevărat Nelson Mondialu! Punem pariu că la asta nu te așteptai

Citeste si: S-au săturat de izolare! Iterlopii din România declară război

Citeste si: Nicolae Guţă, dezbrăcat cu forţa şi obligat să cânte până dimineaţa! Regele manelelor, într-o ipostaza cu adevărat jenantă!

Mesele au fost întinse în curte, iar în pauzele dintre felurile de mâncare s-a dansat pe rupte, ca la nuntă.

Spre deosebire de alte petreceri, muzica a fost doar la casetofon, Puiu Englezu negăsind o formație care să îi cânte live. Recent, Puiu Englezu a dansat printre mobilele din aur, la o petrecere organizată în vila sa uriaşă din Hunedoara.

Cel mai bogat rrom din țară s-a distrat de Paște ca la nuntă. Puiu Englezu e prieten cu Nicolae Guță

Familia celui mai bogat rrom din ţară s-a strâns în sufragerie, acolo unde se află fotolii şi mese suflate în aur, dar şi statuete aurite Puiu Englezu are o avere uriaşă, greu de estimat, făcută din afaceri cu fier vechi. În case, toate mobilele sunt poleite cu aur, la fel şi gardul, care este suflat cu aur.

Puiu Englezu s-a remarcat şi prin bijuteriile purtate de el si femeile din familie, cea mai de preţ fiind o cravată din zale de aur. Puiu Englezu are o relaţie apropiată cu Nicolae Guţă, pe care îl invită frecvent la vila sa din Hunedoara, pentru a cânta la evenimentele din familie. Şi Nicoleta Guţă, fiica manelistului, a susţinut mai multe recitaluri în casa uriaşă a lui Puiu Englezu. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si