Emisiunea ”Vorbeşte Moldova” difuzată peste Prut de postul Publika a găzduit recent cazul cutremurător al unui bărbat care a ajuns să cântărească 242 de kilograme! ”Vorbim despre un bărbat de 34 de ani, din Floreşti, care ar putea pretinde la titlul de cel mai gras moldovean. Echipa ”Vorbeşte Moldova” l-a convins să se pună pe cântar, după ce bărbatul nu a mai ieşit din casă de mai mult de un an de zile din cauza obezităţii”,  a notat sursa citată.

În reportajul difuzat, Sergiu Pânzari, un bărbat de doar 34 de ani, povesteşte cum a ajuns la această greutate uriaşă, acuzând o lovitură la cap care i-ar fi declanşat cumva îngrăşarea accelerată. ”Mie mi-e frică să nu mor în somn!”, a recunoscut Sergiu pentru postul Publika, după care s-a urcat pe cântar, acul acestuia oprindu-se la 242 de kilograme.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

În tinereţe, Sergiu- poliţist de meserie- arăta foarte bine, fiind de nerecunoscut într-o fotografie realizată acum câţiva ani! Ajutat de familie, Sergiu Pânzari va urma sfaturile unui medic nutriţionist în încercarea de a reveni la o greutate cât de cât rezonabilă, care să-i permită ulterior şi o operaţie. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si