Cele mai bune servicii de transport funerar internațional

Author: Andreea Ciobanu miercuri 27 martie 2019 , 18:01

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Efectuarea unui transport funerar internațional nu poate fi facută de către orice persoană, în orice condiții. Există o serie de reglementari internaționale foarte stricte pentru realizarea acestui tip de repatriere. Fiecare detaliu al transportului trebuie să fie conform acestor reguli, care nu sunt deloc puține și necesită experiență și promptitudine.

Pentru o persoană obișnuită, tot acest demenrs poate fi o corvoadă.

Numai o firmă specializată, cu experință în prestarea acestui tip de servicii, așa cum este Funerare Nicolas, se poate ocupa cu maximum de profesionalism de întocmirea dosarului necesar și de realizarea serviciului de transport funerar international. Această companie, cu o vechime de peste 15 ani, este specializată în domeniul transport funerar internațional în Europa, numit și repatriere.

 

De ce să apelați la serviciul de transport funerar internațional al companiei Funerare Nicolas?

Atunci când vorbim despre efectuarea unui transport funerar internațional trebuie să avem în minte următoarele aspecte:

  • documente legale necesare
  • autovehicule speciale și autorizate pentru efectuarea acestui transport
  • soferi profesioniști, delegați pentru realizarea repatrierii.

 

Pentru a putea întocmi dosarul pentru aducerea în țară a corpului decedatului vă stau la dispoziție consilierii Funerare Nicolas. Aceștia vă vor oferi toate informațiile necesare și vă vor ajuta să faceți toate demersurile pentru dobândirea documentelor și traducerilor legalizate obligatorii pentru repatrierea decedatului.

 

În funcție de natura și cauza decesului, aceste acte pot fi obținute mai ușor sau mai greu de la autoritățile competente. Însă, grație experienței acestor consilieri, oricât de complicat ar fi procesul, toate aceste documente vor fi la dosar în cel mai scurt timp posibil.

 

Servicii Funerare Nicolas, deține o impresionantă flota auto funerara din domeniul transportului intern și international. Toate autovehiculele respectă cele mai înalte standarde din domeniu, sunt echipate special și sunt autorizate pentru transportul persoanelor decedate. Folosind aceste autoturisme aveți garanția că transportul va fi efectuat in cele mai bune condiții de igienă, conservare și siguranță.

 

Citeste si: Cresc salariile în România! Ce categorie de angajați va primi bani în plus- kanald.ro

Citeste si: „E cadavru viu!” Ionuț este în comă, după ce s-a dus la medic cu o durere de măsea- wowbiz.ro

Transportul funerar internațional din țari precum Germania, Belgia, Olanda, Italia etc. va fi realizat cu ajutorul unui echipaj format din doi șoferi. Acești angajați sunt numai șoferi profesioniști cu experiență și atestate, ce dețin permis de conducere cu toate categoriile de la A până la D. Deținerea unui astfel de permis este o condiție obligatorie pentru companie. Toți șoferii companiei Funerare Nicolas sunt detinatori de permis de profesionist, atestate profesionale eliberate de ARR si caziere rutiere fara incidente in ultimii 5 ani, eliberate de Inspectoratul Rutier București. Doar astfel pot fi garantate cele mai sigure și mai lipsite de incidente transporturi internaționale.

 

Servicii Funerare Nicolas dispune de personal instruit și de cea mai buna logistică din domeniul transportului funerar internațional. Această echipa este formata din Consilieri Funerari, Coordonatori Trafic, Birou Traducere si Legalizari documente de repatriere, Autopsieri.

 

Coordonatorii de trafic ai companiei au rolul de a menține legătura din 3 în 3 ore cu șoferii care efectuează transportul funerar. Ei trebuie să se informeze permanent cu privire la poziția lor in trafic, durata aproximativă de ajungere la destinație, condițiile de drum, poziția pe ruta pe care o au de efectuat, etc. Toate aceste lucruri sunt notate si raportate consilierului funerar.

 

Pentru a putea rezolva cât mai rapid problema obținerii documentelor și legalizărilor necesare, comapania dispune și de un birou de traduceri și legalizări, extrem de util pentru efectuarea de traduceri ale documentelor straine în și din limba română, întocmirea delegațiilor internaționale etc.. Aceaste traduceri  sunt obligatorii  pentru autoritățile Romane, în principal primarii, pentru eliberarea certificatului de deces românesc și pentru obținerea autorizatiei de inhumare.

 

Repatrierea se poate face numai înt-un sicriu de zinc, care trebuie să conțina și o valvolă în interiorul sau. Acest sicriu de zinc se introduce în alt sicriu de lemn de esență tare. Ambele trebuie să aibă dimensiunile și grosimile prevazute de Uniunea Europeana și trebuie să fie însoțite de placuța de identificare a persoanei decedate.

 

Așadar la Servicii Funerare Nicolas dispuneți de toate produsele și mijloacele logistice necesare pentru  efectuarea unui transport funerar internațional în cele mai sigure condiții și conform tuturor normelor internaționale și europene în vigoare.

Aceasta este o companie de pompe funebre specializată în realizarea de repatrieri  decedați internațional. Cu pricepere și profesionalism firma prestează servicii funerare pe teritoriul întregii Europe, în Italia, Franța, Anglia, Germania, Austria, Belgia, Suedia, Olanda etc..

Citeste si: Răzvan Miheț și Gina Matache i-au luat pe cei doi copii de la Oana Matache! Cum au fost surprinși micuții fără mama lor- kfetele.ro

Citeste si: Lino Golden, lovitură dură pentru Alex Velea! Cântărețul și-a acoperit tatuajul cu cel care l-a lansat în muzică- radioimpuls.ro

 

Indiferent de condițiile în care survine decesul, fie că e vorba de moarte naturală, accidentală sau suspectă, repatrierea defunctului se poate realiza astăzi simplu. Grație Funerare Nicolas, o companie cu multă experiență, puteți suna la orice oră pentru a solicita detalii și a cere informațiile necesare pentru realizarea unui transport funerar internațional. Această companie garantează, prin mijloacele de transport folosite și  cunoașterea legislației internaționale din domeniu cele mai sigure servicii de repatriere.

Calitatea, profesionalismul, dedicarea și atenția la detalii sunt elementele esențiale ale serviciilor de transport și repatriere decedați oferite de companie.Veți primi  întotdeauna consultanță completă și ajutor în întocmirea tuturor formalităților, de la documentația inițială, la efectuarea transportului.

Dacă  sunteți în situația dramatică de a avea o persoana decedată în altă țară și aveți nevoie de servicii de transport funerar, sunați la Servicii Funerare Nicolas și cereți-le ajutorul!

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si