Celebra Mariana de la Exatlon lucrează în continuare ca menajeră! Vezi cât câştigă, lunar, sportiva! EXCLUSIV!

Mariana de la Exatlon lucrează în continuare ca menajeră! Vezi cât câştigă sportiva care a concurat în primul sezon al competiţiei din Republica Dominicană.

Lili Lascar, sâmbătă 26 ianuarie 2019 , 17:49

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Mariana Nenu este o femeie încercată de soartă, puternică şi ambiţioasă, care vrea sa demonstreze că poate face lucruri măreţe şi la vârsta de 45 de ani.

Maratonista a arătat la Exatlon că are o voinţă de fier, e sufletistă şi ştie să le dea şi coechipierilor din efervescenţa, determinarea şi optimismul ei.

Citeste si: E şocant ce i s-a întâmplat Marianei de la Exatlon pe holul unui bloc! Ducea gunoiul când au sărit pe ea! "Nu mă aşteptam"

Ei bine, dupa ce s-a întors din Republica Dominicană, Mariana s-a înscris din nou la maratoane şi a alergat sute de kilometri, de cele mai multe ori în scopuri umanitare.

"Eu sunt ultramaratonistă şi îmi testez mereu limitele la maratoane. Alerg zeci, chiar sute de kilometri şi mă bucur că şi la vârsta asta am putere, sunt sănătoasă şi pot să-mi îndeplinesc visurile. La unele competiţii câştig nişte bănuţi, la altele mă duc pentru o cauză nobilă.", ne-a declarat Mariana.

Imediat după ce a fost eliminată de la Exatlon, protagonista noastră a revenit la firma de curăţenie unde era angajată şi nu se sfieşte să spună că, pentru un venit stabil, lucrează ca menajeră.

Mariana de la Exatlon lucrează în continuare ca menajeră! "Nu îmi este teamă de munca de jos şi nici nu am aere de vedetă"

"Nu îmi este teamă de munca de jos şi nici nu am aere de vedetă. Asta făceam, pe lângă maratoane, şi înainte de Exatlon. Am clienţi respectuoşi, amabili, cu unii chiar m-am împrietenit. Nu-mi displace ceea ce fac", a încheiat Mariana.

Salariul îndrăgitei sportive nu este mare, dar îi ajunge pentru chirie, mâncare si să-şi achiziţioneze strictul necesar pentru competiţii. Fosta "războinică" are un venit de 18-19 milioane, dar anul trecut a reuşit să facă economii pentru că Gigi Becali, impresionat de povestea ei, i-a dat bani să-şi achite chiria pe un an.

Citeste si: Cine câştigă Exatlon 3? Avem deja părerea unei foste concurente foarte puternice. Pe acest "faimos" îl vede învingător. EXCLUSIV!

"Am fost şi l-am văzut pe domnul Gigi. I-am mulţumit mult că m-a ajutat. Se vede că este un domn care nu acceptă lucruri materiale...nu vrea pur şi simplu. Dânsul ajută oamenii, dar nu vrea să primeasca. Nu a luat cadoul de la mine, o carte şi o icoană, şi eu îl înţeleg. El este credincios, dar nu dă cu gândul că va primi înapoi. Sunt foarte fericită şi contează mult că l-am văzut. Îl respect, Îl admir şi le urez multă sănătate dânsului şi mamei dânsului", a spus sportiva.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si