Celebrul profiler Mihaela Brooks, noi dezvăluiri despre moartea Mădălinei Manole. Nimeni nu a observat acest detaliu

Celebrul profiler Mihaela Brooks a încercat, din nou, să arate că Mădălina Manole nu s-a sinucis.

M. P., vineri 02 noiembrie 2018 , 13:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Aceasta are pe youtube un canal dedicat morţii Mădălinei Manole şi publică materiale pe măsură ce face noi analize. De această dată Mihaela Brooks a realizat o analiză în care arată că o persoană dacă înghite Furadan suferă o micşorare a pupilelor. Acest lucru nu s-a întâmplat şi în cazul Mădălinei Manole.

Ea spune că nimeni nu a observat acest detaliu, dar este extrem de important şi poate da peste cap întreaga anchetă.

"La Mădălina, noi avem midriază, avem pupile dilatate. Cum a putut ea să ingereze atâta cantitate de Furadan şi ea să fie singura din lumea aceasta căreia pupilele nu i-au fost afectate de Furadan", a declarat Mihaela Brooks într-un videoclip încărcat pe Youtube.

De asemenea, Mihaela Brooks a prezentat proba praharului şi a explicat ce nu este în regulă.

"Laboratorul de criminalistică a confirmat că volumul paharului până la vârf este de 500 de ml. Există o singură urmă de buză pe pahar. În acelaşi timp menţionează că sunt două amprente inapte, deci una este total opusă buzei şi alta lângă colţul gurii. Conform Procuraturii Mădălina a fost capabilă să ingereze o cantitate de peste 300 ml de Furadan ţinând paharul, potrivit amprentelor, dintr-o singură înghiţitură, fără să se murdărească de Furadan pe buze, asta în condiţiile în care Furadan este ca iaurtul."
 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si