Ceva nu se leagă în cazul morții lui Cornel Galeș! Cum a ajuns presa din Spania să scrie despre accident cu 6 ore înainte să se întâmple DEZVĂLUIRI

Multe întrebări, puține răspunsuri în cazul morții lui Cornel Galeș, petrecut în Spania, la sfârșitul săptămânii trecute.

Author: Radu Constantin joi 05 decembrie 2019 , 08:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cornel Galeș a murit, însă împrejurările în care s-a petrecut decesul rămân în continuare necunoscute.

Sunt destul de multe lucruri care nu se leagă, în condițiile în care singurele informații care au ajuns în țară sunt oferite de oameni care nu au ajuns în Spania. Nici măcar cei din comunitatea mare de români din Valencia nu par să știe mai multe despre acest tragic eveniment.

Silviu Lăpădat, prieten apropiat de-al lui Cornel Galeș, a declarat pentru WOWbiz.ro că acesta a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică. ”Din ceea ce știu eu, toate sursele mele, mi-au spus, clar, că sărmanul Cornel a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe 1 decembrie, în jurul orei 02.30”

, ne-a spus Silviu Lăpădat.

Galeș a intrat pe WhatsApp duminică dimineața

Aplicația WhatsApp indică faptul că Galeș și-a accesat ultima oară mesageria telefonului duminică dimineața, la ora 02:32, acesata putând fi chiar ora morții. Este posibil ca acesta să fi murit chiar în timp ce scria sau citea un mesaj. În acest caz, Galeș nu avea cum să fie și la volan, așa că informația inițială că acesta conducea mașina este una falsă.

Pe de altă parte, presa din Spania a relatat despre accident, fără însă a-i pronunța numele lui Galeș, într-un articol care a apărut sâmbătă, 30 noiembrie. Publicația lavanguardia.com a relatat că în noaptea de vineri spre sâmbătă a avut loc un accident pe drumul de la Torrent la Valencia, la km 6, iar șoferul a decedat. Dacă informațiile sunt corecte, atunci cum putea Galeș să fie online pe WhatsApp duminică dimineața, dacă accidentul a avut loc vineri seara? 

O româncă din Spania confirmă ora morții, dar data nu se potrivește

Și pentru ca lucrurile să fie și mai bizare, o româncă din Spania susține că a aflat că accidentul a avut loc vineri spre sâmbătă, la ora 02:35.

”Am citit în ziarul spaniol despre un accident unde șoferul a murit în urma impactului, avea viteză foarte mare, nu avea centură, iar la o intersecție s-a răsturnat, erau 3 în mașină, șoferul român, încă unul, iar celălalt era spaniol, proprietarul unui Ford verde. Accidentul s-a produs la 02:35 dimineața, vineri-sâmbătă. Sigur este vorba despre el, nu specifică nume, dar după știrile apărute în țară, coinicid”, a scris Sanda S. Pe pagina de Facebook a lui Cornel Galeș.

Desigur, si aici apare un semn de întrebare, câtă vreme diferența de fus orar dintre Spania si România fiind de o oră...


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si