CFR Călători suspendă circulaţia anumitor trenuri

CFR Călători suspendă temporar circulaţia unor trenuri în trafic internaţional, fiind vorba de garnituri care circulă pe relaţia cu Bulgaria, pe relaţia cu Ungaria prin Episcopia Bihor şi cu Republica Moldova prin Ungheni. Decizia a fost luată pentru combaterea răspândirii infecţiei cu Covid-19 şi în contextul deciziilor administraţiilor feroviare din ţările vecine.

G.B., luni 16 martie 2020 , 18:48

CFR Călători suspendă circulaţia
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Potrivit CFR, începând din 17 martie, de comun acord cu administraţia feroviară din Bulgaria, CFR Călători suspendă circulaţia trenurilor internaţionale în relaţia cu Bulgaria, astfel: 1095/1094 Bucureşti Nord – Videle – Giurgiu Nord – Ruse şi retur; trenurile 1090/1091 vor circula numai pe relaţia Craiova – Golenţi şi retur.

În ceea ce priveşte traficul feroviar de călători dintre România şi Ungaria, începând de marţi se suspendă trenurile care asigură traficul local de frontieră cu

acces prin Episcopia Bihor: 364 Oradea- Puspokladany, 365 Puspokladany- Oradea, 368 Salonta- Puspokladany, 369 Puspokladany- Salonta.

CFR Călători suspendă circulaţia

CFR Călători suspendă circulaţia anumitor trenuri

Între România şi Republica Moldova, prin decizia comună cu Calea Ferată din Moldova se suspendă temporar ciculaţia următoarelor trenuri prin punctul de frontieră Ungheni: 401 Chişinău – Iaşi – Bucureşti, 402 Bucureşti – Iaşi – Chişinău, 1061/1062/1063/1064 Iaşi – Ungheni şi retur.

Citeste si: Un medic din Italia a povestit într-o postare pe Facebook cum vede zilnic murind pacienții infectați cu coronavirus

Ultimele trenuri care vor circula sunt 402 Bucureşti Nord (plecare luni, 16 martie, ora 19.12)- Iaşi – Ungheni – Chişinău şi 1061 Ungheni (plecare marţi, 17 martie, ora 7.16) – Iaşi.

Citeste si: Scenariul 4 coronavirus. Când se ajunge în acest punct și ce prevede acest scenariu

Călătorii care au bilete cumpărate la trenurile menţionate pot solicita restituirea integrală

a contravalorii legitimaţiilor de călătorie.

Citeste si: DOCUMENT. Decretul prezidențial privind instituirea STĂRII DE URGENȚĂ în România

În cazul legitimaţiilor de călătorie cumpărate pentru această perioadă la trenurile internaţionale aflate în circulaţie şi se doreşte renuntarea la călătorie, restituirea tarifelor legitimaţiilor se efectuează conform reglementărilor internaţionale în vigoare, aduse la cunoştinţa pasagerilor la momentul cumpărării. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro

la secţiunea Trafic Internaţional.

În funcţie de evoluţia situaţiei, în concordanţă cu măsurile luate şi de celelalte administraţii feroviare din ţările vecine, graficul de circulaţie poate include suspendarea şi altor trenuri internaţionale.

Citeste si: ANAF suspendă executarea silită a creanţelor bugetare, dar şi acţiunile de control fiscal


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Mărțișoarele și florile, interzise  în școli anul acesta! Anuntul facut de Ministerul... Mărțișoarele și florile, interzise în școli anul acesta! Anuntul facut de Ministerul Educatiei!
demamici.ro
Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir... Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir într-un hotel, nicidecum ca o pacientă” | Demamici.ro
b1.ro
Câți bani a ajuns să câștige Zanni, lunar, din Youtube, de când este concurent la... Câți bani a ajuns să câștige Zanni, lunar, din Youtube, de când este concurent la Survivor România? Suma uriașă pe care o va găsi în conturi
monitorulcj.ro
46,5% dintre studenți, hărțuiți sexual de profesori. Ce propuneri le fac pentru note de... 46,5% dintre studenți, hărțuiți sexual de profesori. Ce propuneri le fac pentru note de trecere?
infoactual.ro
De ce este important să îți asculți simțurile: Stomacul e primul care ne dă de știre! De ce este important să îți asculți simțurile: Stomacul e primul care ne dă de știre!
infoactual.ro
Anasonul cu efecte miraculoase. Descoperiri incredibile ale medicului Ovidiu Bojor Anasonul cu efecte miraculoase. Descoperiri incredibile ale medicului Ovidiu Bojor
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si