Abdullah este șocat de vestea că Alev este însărcinată, iar Pembe nu mai prididește cu ocara la adresa faptelor soțului său. Pembe consideră că Alev și-a dorit să aibă un copil cu Abdullah doar că să se bucure de foloase materiale iar femeia este decisă să facă orice pentru că Alev să nu ducă sarcina la bun sfârșit. Reacția lui Abdullah va șoca însă, întreaga familie.

Nursema suferă cumplit din cauza deciziei lui Umut de a pleca de a părăsi căminul conjugal.

Femeia, care a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru căsnicia sa, nu înțelege unde a greșit de soțul său a decis să o părăsească.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Episod nou O dragoste: Cimen șochează familia Arslan

Nici pentru Cimen lucrurile nu sunt deloc bune, mezina familiei Arslan suferind după iubitul său, Gokhan, după ce a aflat că acesta este căsătorit. Doga este alături de sora sa și o sfătuiește să dezvăluie soției acestuia tot adevărul.

 

Ce propunere surprinzătoare îi va face Abdullah lui Alev, după aflarea veștii că aceasta este însărcinată și, ce eveniment notabil, care va șoca familia Arslan, se va derula în viața tinerei Cimen, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul

episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si