Cine este „Bobină” de la Giurgiu, tânărul care a murit în accident de skijet

Cine este „Bobină” de la Giurgiu, tânărul care a murit în accident de skijet?! Bărbatul și-a pierdut viața vineri seară în timp ce se plimba cu iubita sa.

G.B., duminică 12 iulie 2020 , 11:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Accident Bobină. Cine este „Bobină” de la Giurgiu, tânărul care a murit în accident de skijet pe Dunăre?! Ginel Iliuță Chivu, zis Bobină, în vârstă de 36 de ani, a murit pe loc în timp ce plimba cu skijet-ul personal.

Accident Bobină. Bărbatul din Remuș, județul Giurgiu, este un renumit proxenet din Sudul României. Bobină este tatăl unei fetițe de aproximativ 12 ani. Copila a rămas acum orfană de ambii părinți, deoarece mama sa și-a pierdut viața cu ani în urmă.

Cine este „Bobină” de la Giurgiu, tânărul care a murit în accident de skijet

Accident Bobină. Bobină de la Giurgiu era un interlop respectat de întreaga comunitate. El era un împătimit al sporturilor pe apă, motiv pentru care cu ceva timp în urmă, și-a achiziționat un skijet în valoare de 20.000 de euro. Vineri seară și-a luat iubita, în vârstă de 30 ani, și au ieșit la o plimbare în larg. Bobină a pierdut controlul ambarcațiunii și a murit pe loc. Femeia a căzut în apă, apoi a fost găsită în viață de către autorități. Prietenii bărbatului susțin că el a mai căzut o dată de pe ambarcațiune în urmă cu o săptămână.

cine este bobină de la giurgiu

cine este bobină de la giurgiu

Accident Bobină. Citeste si: VIDEO| Vremea se strică. Anunțul meteorologilor

Accident Bobină. Citeste si: VIDEO| Românii merg în vacanță la vecini

Accident Bobină. Citeste si: Când va începe să scadă numărul de îmbolnăviri? Un epidemiolog explică ce se va întâmpla cu coronavirusul în România

Accident Bobină. „A mai căzut acum o săptămână, tot noaptea, aici pe Canalul Plantelor. Se zice că ar fi consumat și ceva substanțe stupefiante. Nu pot să cred nici acum. Era un bărbat puternic!”au transmis martorii evenimentului. Conform unor surse apropiate anchetei, Bobină și-ar fi rupt gâtul în urma impactului cu o barjă ancorată.

cine este bobină de la giurgiu

Accident Bobină. Surse din Poliția Giurgiu au declarat că fata care îl însoțea făcea parte din rețeaua lui de fete care practicau prostituția. Tânăra abia se întorsese din Suedia. Aceleași surse susțin că Bobină a consumat substanțe interzise cu ocazia unei petreceri care a avut loc pe o insulă izolată de pe Dunăre, în apropiere de comuna Vedea. Lucru ce sa va adeveri în urma expertizei toxicologice realizată odată cu autopsia.

cine este bobină de la giurgiu

cine este bobină de la giurgiu

Accident Bobină. Ceremoniile funerare vor avea loc la Giurgiu, luni, după ce bărbatul va fi adus acasă.

Accident Bobină. Citeste si: Lovitură dură pentru Beyonce de România! Ce se întâmplă cu mama vedetei

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si