Cine este, de fapt, românca împuşcată în Spania? Maria e fostă campioană la volei

Maria Marian, românca în vârstă de 29 de ani împuşcată în Spania, este o fostă campioană naţională de juniori la volei. Maria a jucat pentru echipa din oraşul său natal, CSS Sibiu.

M.C.B., joi 22 noiembrie 2018 , 15:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În urmă cu 14 ani, tânăra din Sibiu juca volei de performanţă la echipa CSS Sibiu şi chiar a câştigat un titlu de campioană naţională de juniori.

Între timp, Maria s-a mutat în Spania, în Torre de Urzaiz, o suburbie a oraşului Zaragoza, împreună cu familia sa.

Prietenii din Sibiu, dar şi antrenorii echipei

de volei la care Maria a jucat atunci când era adolescentă, au fost şocaţi să afle modul cumplit în care fata şi-a găsit sfârşitul în Spania.

Miercuri seară, în jurul orei 20.00, Maria se întorcea acasă, cu maşina, alături de sora ei. În faţa casei, românca a fost aşteptată de doi bărbaţi pe care părea să îi cunoască. După câteva schimburi de replici, cei doi au scos pistoalele şi au împuşcat-o pe Maria.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția... A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Eliminare neașteptată!
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion! Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si