Cine este romanca de 64 de ani care a murit in agonie pe holurile spitalului din Spania. Aurelia locuia intr-un centru de batrani

Sfarsit cumplit pentru o romanca din Spania! A stat 12 ore in camera de garda a unui spital, fara ca vreun medic sa o vada. Femeia s-a stins cu zile, pe holurile spitalului public din San Huan de Cruz dupa o lunga agonie.

V.P., vineri 29 decembrie 2017 , 18:58

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Pe holurile acestui spital si-a dat ultima suflare Aurelia Doina. Romanca de 64 de ani a ajuns la spitalul din  San Juan de Cruz cu ambulanta, la recomandarea medicului centrului de batrani din localitatea Quesada, unde aceasta locuia.

"I s-a agravat situatia rapid, se vedea ca femeia nu raspundea, avea febra si am zis, hai sa mergem la Ubeda"

Romanca a fost dusa dupa ora pranzului in sala de asteptare si lasata, potrivit regulilor centrului de batrani, in grija cadrelor medicale.

"Nu a fost in niciun moment singura. Am plecat in momentul in care a fost preluata de cadrele medicale de la urgenta, aici este momentul in care protocolul nostru (n.r. al centrului de ingrijire) se incheie."

Dupa incheierea actelor de internare, nimeni nu stie ce s-a intamplat cu romanca. Potrivit presei spaniole, medicii i-ar fi strigat de mai multe ori numele,  insa pentru ca nu a raspuns, acestia au crezut ca aceasta a plecat. Aurelia Doina a agonizat pe un pat ore in sir. Abia in jurul orei 02.00 dimineata, un medic de pe tura de noapte a vazut ca femeia murise.

Nefericitul eveniment este dur criticat de spanioli pe retelele de socializare.

"Pacat ca am ajuns sa ne dezumanizam. Personalul, lumea care era acolo, nu si-a dat nimeni seama? Rusine tuturor!"

"Trebuie sa cerem explicatii doctorului de garda, directorului si celor de la urgenta pentru ca asa ceva nu s-a mai intamplat.

O barbarie!"

"Se face o investigatie pentru a stabili circumstantele, toate faptele."

Politistii au deschis si ei o ancheta in cazul mortii Aureliei Doina si vor stabili cu precizie ce s-a intamplat de fapt in spital.
 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu? Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si