Cine este romanca ucisa cu 50 de lovituri de cutit in Belgia. Primele declaratii ale iubitului fetei

O tanara romanca de 21 de ani a fost ucisa cu 50 de lovituri de cutit, in Belgia.

Author: M. P. duminică 27 mai 2018 , 14:56

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Laura era din judetul Gorj si plecase in Belgia. Insa, ea si-a gasit sfarsitul chiar in locuinta in acre statea cu chirie. Cel care a descoperit-o a fost chiar iubitul ei.

Un site local sustine ca fata se prostitua si ar

fi fost ucisa de un client.

Potrivit site-ului SudInfo.be, Laura a plecat in Belgia, cu prietenul ei, un tanar de 19 ani, pentru a strange bani ca sa-si cumpere o casa, in Romania. Aceeasi publicatie scrie ca tanara ar fi postat un anunt pe site-ul « Quartier Rouge » si ar fi primit clienti in apartamentul sau din Etterbeek, in care a fost gasita decedata, iar unul dintre acestia ar fi ucis-o cu 50 de lovituri de cutit.

Potrivit rtbf.be, un barbat de 24 de ani a fost arestat, fiind acuzat de comieterea crimei, dupa ce initial au fost retinuti doi suspecti.

Ministerul Afacerilor Externe a confirmat decesul tinerei de 21 de ani.

”Ambasada Romaniei la Bruxelles are in atentie cazul semnalat si a intreprins demersuri pe langa autoritatile locale, in vederea confirmarii cetateniei si identitatii persoanei decedate. Conform informatiilor obtinute pana la acest moment, persoana decedata este cetatean roman, iar autoritatile belgiene investigheaza circumstantele producerii decesului, ancheta fiind in curs de desfasurare. Ambasada Romaniei la Bruxelles a efectuat demersurile necesare pentru identificarea si notificarea familiei. De asemenea, reprezentantii misiunii diplomatice au informat apartinatorii cu privire la formalitatile de repatriere a trupului neinsufletit. Ambasada Romaniei la Bruxelles mentine cazul in atentie, pastreaza legatura cu autoritatile locale si familia persoanei decedate, acordand sprijin in limita competentelor legale”, arata Ministerul Afacerilor Externe.

Iubitul fetei le-a declarat politistilor belgieni ca Laura a ajuns sa practice prostitutia pentru ca voia sa adune bani cu care sa-si cumpere o casa, in Romania.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si