Cine sunt părinții Biancăi de la „Puterea Dragostei”?

Bianca de la „Puterea Dragostei” a devenit și mai cunoscută în mediul online după apariția clipurilor de la videochat făcute publice de fostul iubit cu care a conviețuit timp de câțiva ani. Nimeni nu știe însă cine sunt părinții Biancăi de la „Puterea Dragostei”, ci doar s-a speculat că ei știau de activitatea fiicei lor.

Author: G.B. joi 27 februarie 2020 , 14:46

Cine sunt părinții Biancăi de la „Puterea Dragostei”?
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cine sunt părinții Biancăi de la „Puterea Dragostei”. Părinții Biancăi de la „Puterea Dragostei” sunt originari din Tecuci, iar tânăra afirmă că ei știau cu ce se ocupa ea și iubitul ei în acel timp.

Mama Biancăi Comănici a făcut un atac de cord, însă, după ce a vizualizat cap-coadă filmările deoachiate cu fiica sa de la vârsta de 17 ani. Tat[l Bianc[i a fost de meserie profesor de matematic[ timp de 30 de ani. De câțiva ani s-a pensionat, dar cariera domnului Comănici s-a desfășurat la catredră, învățând copiii misterele cifrelor. 

Cine sunt părinții Biancăi de la „Puterea Dragostei”?

Cine sunt părinții Biancăi de la „Puterea Dragostei”?

Cine sunt părinții Biancăi de la „Puterea Dragostei”. Fratele Biancăi de la „Puterea Dragostei” susține că familia lor a aflat că ea a întreținut relții intime în fața camerei cu fostul iubit și a făcut și videochat, din presă.

Tânăra implicată în recentul scandal sexual a declarat că nu a avut o relație extraordinară cu părinții săi și că lucrurile dintre ei s-au mai răcit, iar unul dintre apropiații săi îi dă dreptate.

Cine sunt părinții Biancăi de la „Puterea Dragostei”?

Cine sunt părinții Biancăi de la „Puterea Dragostei”. Citeste si: Bianca de la „Puterea Dragostei” vrea să se sinucidă: „A luat un pumn de pastile!”. Vezi cum a reacționat Livian la aflarea veștii

Citeste si: O mamă din Ucraina, care s-ar afla în depresie postnatală, și-a aruncat copilul pe geam, de la etajul cinci. Bebelușul a murit la spital- kanald.ro

Citeste si: Cum se înțelege Maria Cârneci cu soția fiului ei? „O fată pe care nu o consider noră”- wowbiz.ro

Cine sunt părinții Biancăi de la „Puterea Dragostei”?

Cine sunt părinții Biancăi de la „Puterea Dragostei”. Fratele Biancăi susține că familia este în stare de șoc de când au fost făcute publice filmulețele. El a vorbit cu un apropiat și a făcut dezvăluiri cutremurătoare. Mama lor a făcut un atac de cord din cauza supărării, iar de două zile nu mănâncă nimic. În plus, sora mai mică a Biancăi este arătată cu degetul la școală de către colegii săi, iar acest lucru poate fi traumatizant pentru orice copil.

Cine sunt părinții Biancăi de la „Puterea Dragostei”. Citeste si: Nelson Mondialu îi ia apărarea Biancăi de la Puterea Dragostei: "Bianca e fată mare!"

Cine sunt părinții Biancăi de la „Puterea Dragostei”?

Cine sunt părinții Biancăi de la „Puterea Dragostei”. Citeste si: EL este bărbatul cu care Bianca de la Puterea Dragostei a vrut să fie într-o relație

Citeste si: „S-a chinuit!” Văduva artistului a rupt tăcerea despre moartea lui Nosfe și a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, în ultimele sale clipe!- kfetele.ro

Citeste si: Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, dezvăluiri neașteptate despre artistă:”Lumea a judecat-o foarte greșit, fără să se știe motivul. Vrea copii”- radioimpuls.ro

Cine sunt părinții Biancăi de la „Puterea Dragostei”. În prezent, Bianca de la „Puterea Dragostei” este în casa „Puterea Dragostei”, însă nu mai formează un cuplu cu Livian Pop. Concurenta a mărturisit că în maxim două săptămâni va părăsi competiția pentru că nu mai suportă faptul că este judecată de colegii ei.

Cine sunt părinții Biancăi de la „Puterea Dragostei”. Citeste si: Nelson Mondialu a mers cu filmările cu Bianca la vânzătoarele din piață! Cum au reacționat tanti Maria și doamna Nicoleta când au văzut imaginile?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si