Circ in Camera Deputatilor! Parlamentarii vor girofar pentru a circula in voie!

Scandal ca in piata in comisia de transporturi a camerei deputatilor... Motivul? Girofarele. In discutiile parlamentarilor au fost aduse problemele persoanale ale fiecaruia. Ce a iesit? Priviti si va minunati!

Author: G. S. marți 05 decembrie 2017 , 20:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ce misiune oficiala, domnule? mergeti la baraj la inundatii? Sunteit pompieri? Ce sunteti?  

Dar nu vrei  dumneata sa vorbesti cu mine...ca avem o discutie amandoi.

Intrebari acide si ameintari ca dupa blocuri! Spiritele s-au incins de-adreptul la comisia de transporturi! Potrivit deputatului USR Catalin Drula, social-democratii ar fi propus ca parlamentarii sa poata beneficia de girofar la masinile de serviciu.

Acestia insa neaga...si spun ca totul a fost doar o gluma.

Daca am avea stenograme asa cum ar fi normal ..s-ar vedea exact cu ce ne ocupam aici si toata lumea ar putea sa spuna frumos pe microfon ca nu le trebuie girofare... asa intelegeti dvs sa faceti politica domnilor

Si de la masini scumpe, girofare si solicitarile parlamentarilor a mai fost un singur pas pana la...un scandal in toata regula.

Pai tie asa iti place...La girofar, la hummere si asa mai departe...Pai hummere nu a zis ca vrea la hummere sa mearga cu B-ul ca l-a oprit ca nu are C

Ce am spus eu care nu e adevarat? ..Dar nu vrei dumneata sa te intalnesti cu mine in mod privat si sa imi spui de hummer? ..Daca vrei discuta cu mine...mai

luati-va voi gasca aia a voastra ca si asa nu faceti nici unul fata

Incetati aceasta disputa cu jigniri cu acuzatii. este pentru prima data intr-un an de zile cand avem astfel de discutii.

La finalul discutiilor aprinse deputatii din comisie au decis ca ar fi bine ca procurorii si inspectorii ANAF sa nu mai beneficieze de masini cu girofar. Dar decizia finala va fi luata in Plen. 

Potrivit legislatiei In vigoare, girofarul este folosit de masinile politiei, jandarmeriei, ANAF, serviciului de ambulanta, unitatilor speciale ale SRI si SPP, precum si de autovehiculele de serviciu ale procurorilor din Ministerul Public, atunci cand se deplaseaza in actiuni de interventie sau In misiuni cu caracter de urgenta. 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Momente dramatice la Euro 2020! Jucătorul s-a prăbușit la pământ, iar partida a fost... Momente dramatice la Euro 2020! Jucătorul s-a prăbușit la pământ, iar partida a fost suspendată! Ce se întâmplă acum cu fotbalistul?
spotmedia.ro
Caracalul de la Arad Caracalul de la Arad
spotmedia.ro
Centralele termice de apartament nu se interzic, dar folosirea lor ar putea deveni... Centralele termice de apartament nu se interzic, dar folosirea lor ar putea deveni împovărător de scumpă. Cum ne vom încălzi
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în... Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în CREDINȚĂ!
infoactual.ro
Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si